Marumi 72mm DHG ND16

Код товару: С000007980
Фото: Marumi 72mm DHG ND16

У наявності

Ціна: 1 931 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр нейтральної щільності Marumi DHG ND16 72 mm допомагає контролювати кількість світла та встановлювати необхідну витримку під час зйомки. Це дозволяє запобігати виникненню пересвічених ділянок на знімках та відкриває творчі можливості для зйомки рухомих об'єктів та води.
 
При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням світлофільтру Marumi DHG ND16 нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмитими. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.
 
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування світлофільтру Marumi DHG ND16 72 mm дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
 
Фільтри серії DHG виконані з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
 
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
 
Серії DHG ND16 дозволяють встановлювати більш тривалу витримку за тих самих умов освітлення. Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND16 - 4 ступені діафрагми
 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 
 
 

Marumi 72mm DHG ND16 - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. З каталогу виберіть Фільтр за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Hoya. З'явилися під час підбору Marumi 72mm DHG ND16 Запитайте наших професіоналів. Товари можна забрати в Києві у мінімальні терміни.

 
Виробник
Марумі
Діаметр різьблення
72 мм
Тип фільтра
Нейтрально-сірий