Marumi 72mm DHG ND8

Код товару: С000007975
Фото: Marumi 72mm DHG ND8

У наявності

Ціна: 1 950 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розглянутий світлофільтр Marumi DHG ND8 72mm зменшує обсяг світлового потоку, що проходить через об'єктив без зміни колірного балансу, і ви можете навмисно контролювати витримку і значення діафрагми. Він дозволяє збільшити витримку на 3 ступені. Це дозволяє використовувати його в різних сценаріях, наприклад, щоб створити динамічну експресію за допомогою тривалої витримки, а також для запобігання пересвіткам, викликаним довгою витримкою.
 
Що це означає? Буквально, фільтр нейтральної густини Marumi DHG ND8 72mm на тривалих витримках нерухомі об'єкти залишає різкими, а рухомі – розмитими. Особливо ефектно виглядає зображення водоспаду, швидких гірських річок, морської гладіні.
 
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування даного фільтра дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
 
Матриці цифрових камер перетворять світло на електричні сигнали. Тому всілякі світлові спотворення, наприклад, внутрішні відбиття світла в об'єктиві, відблиски від сонця або спалаху безпосередньо і дуже впливають на якість зображення. Серія DHG може мінімізувати ці явища і максимально збільшити продуктивність вашого об'єктива.
 
Фільтр серії DHG виконаний з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. Він використовує ультра-тонкий каркас, який запобігає віньєтуванню. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
 
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
 
Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND8 - 3 ступені діафрагми
 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 

Marumi 72mm DHG ND8 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри або інші аксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться Фільтри Marumi. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Якщо виникли при купівлі Marumi 72mm DHG ND8 Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Одесі в потрібні терміни.

Виробник
Марумі
Діаметр різьблення
72 мм
Тип фільтра
Нейтрально-сірий