Marumi 82mm ND8

Код товару: С000008701
Фото: Marumi 82mm ND8

У наявності

Ціна: 2 269 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розглянутий світлофільтр Marumi DHG ND8 82mm зменшує обсяг світлового потоку, що проходить через об'єктив без зміни колірного балансу, і ви можете навмисно контролювати витримку і значення діафрагми. Він дозволяє збільшити витримку на 3 ступені. Це дозволяє використовувати його в різних сценаріях, наприклад, щоб створити динамічну експресію за допомогою тривалої витримки, а також для запобігання пересвіткам, викликаним довгою витримкою.
Що це означає? Буквально, фільтр нейтральної щільності Marumi DHG ND8 82mm на тривалих витримках нерухомі об'єкти залишає різкими, а рухомі – розмитими. Особливо ефектно виглядає зображення водоспаду, швидких гірських річок, морської гладіні.
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування даного фільтра дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
Матриці цифрових камер перетворять світло на електричні сигнали. Тому різні світлові спотворення, наприклад, внутрішні відбиття світла в об'єктиві, відблиски від сонця або від спалаху безпосередньо і дуже впливають на якість зображення. Серія DHG може мінімізувати ці явища і максимально збільшити продуктивність вашого об'єктива.
Фільтр серії DHG виконаний з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. Він використовує ультра-тонкий каркас, який запобігає віньєтуванню. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND8 - 3 ступені діафрагми
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 
 

Marumi 82mm ND8 - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Фільтр за доступною ціною. Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при підборі Marumi 82mm ND8 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Луцьку максимально швидко.

Производитель
Marumi
Диаметр резьбы
82 мм
Тип фильтра
Нейтрально-серый