Sony A7C Kit 28-60mm Silver (ILCE7CLB.CEC)

Код товару: С000010199
Фото: Sony A7C Kit 28-60mm Silver (ILCE7CLB.CEC)

Нема в наявності

Ціна: 82 569 78 786 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

          
 
Компактна міць повного кадру
 
Під'єднавши об'єктив FE 28–60 мм f/4–5,6 до камери α7C, ви отримаєте найлегшу та найменшу повнокадрову камеру у світі зі змінною оптикою, здатну знімати бездоганні зображення. Компактність камери не заважає їй відповідати високим вимогам щодо якості, АФ та швидкості – вона поєднує у собі всі переваги.
 
Найлегша та компактна повнокадрова камера у світі 
 
Представляємо найлегшу та компактнішу цифрову повнокадрову камеру з вбудованим механізмом оптичної стабілізації зображення та змінною оптикою (з об'єктивом FE 28–60 мм f/4–5,6). Ця повнокадрова камера має бездоганну продуктивність, а її конструкція та внутрішні механізми ретельно продумані. Функціональність та надійність навіть у жорстких умовах були оптимізовані в корпусі, який приблизно на 19% менше за розмірами та на 22% легше (509 г), ніж модель α7 III.
 
Виразність, доступна лише у повнокадровій матриці
 
Повнокадрова матриця 35 мм приблизно в 30 разів більша за 1/2,3-дюймову матрицю смартфона і приблизно в 2,3 рази більша за APS-C матрицю. Фіксуючи більше падаючого світла, вона відкриває нові можливості для творчого виразу з ширшим динамічним діапазоном, високою роздільною здатністю, меншою кількістю шумів, а також глибоким ефектом боці з невеликою глибиною різкості при використанні з повнокадровим об'єктивом, який має широку діафрагму.
 
Світ, який він є
 
CMOS-матриця Exmor R™ з тиловим підсвічуванням чудово поєднується з процесором зображень BIONZ X™. Великий розмір пікселів 24,2-мегапіксельної повнокадрової матриці дозволяє вловлювати більше світла в широкому 15-ступінчастому динамічному діапазоні і забезпечує більш плавну градацію від темних до світлих відтінків. Чудова роздільна здатність кожного об'єкта та технологія шумоподавлення доповнюються точною кольоропередачею, що забезпечує достовірне та природне відтворення відтінків шкіри та текстур.
 
Приголомшливий ефект боке, що підтримується у повнокадровій матриці
 
Ефект Боке полягає у вибірковому фокусуванні та розмитому фоні, що дозволяє виділити об'єкт на передньому плані. Портрети та великопланові фото з цим ефектом виглядають зовсім інакше. Завдяки своїй повнокадровій матриці камера α7C дозволяє досягти ефекту боке, у той час як камерам з матрицею меншого розміру, але таким же діафрагмовим числом об'єктива таке не під силу. Якщо використовувати камеру з будь-яким із понад 50 об'єктивів від Sony, вона стає чудовим рішенням для створення креативних фото та відео.
 
Приголомшливі зображення навіть за низького освітлення
 
Завдяки великому розміру пікселів камера забезпечує безшумну та якісну зйомку навіть при використанні високих значень світлочутливості, при тьмяному освітленні та короткій витримці. Стандартний діапазон значень ISO коливається від 100 до 51 200 (повний діапазон ISO 50–204 80012). Придушення шуму особливо ефективне у діапазоні середньої чутливості, дозволяючи точно передати текстури та деталі темних ділянок.
 
Можливості для самовираження завдяки об'єктивам з байонетом E
 
Більше 50 об'єктивів з байонетом E від Sony забезпечують повну свободу для творчого вираження, а повнокадрова матриця дозволяє скористатися всіма перевагами об'єктивів Sony. Від ширококутної зйомки до творчих ефектів стиснення на телеоб'єктивах можливості повнокадрової камери α7C безмежні.
 
Процесор, який змінить ваші фотографії
 
Процесор зображень BIONZ X — наочний доказ багатого досвіду компанії Sony у сфері їх обробки. Зображення обробляються в 16-бітному форматі в препроцесорі LSI, а потім перетворюються на 14-бітну RAW-картинку, завдяки чому забезпечується природніша градація великої кількості відтінків, навіть при безшумній і серійній зйомці. А в поєднанні з матрицею від Sony процесор забезпечує відмінну передачу кольору, придушення шуму і можливість роботи при низькому освітленні. 
 
Чіткі зображення без ефекту тремтіння камери
 
Завдяки механізму 5-осьової стабілізації зображення можна наближати об'єкти, знімати деталізовані великі плани та нічні сцени з неймовірною чіткістю. Компенсація тремтіння камери еквівалентна зйомці з використанням уп'ятеро меншої витримки. [1] Компенсація кутового тремтіння по вертикальній осі для зйомки з великою фокусною відстанню [2] Компенсація вертикальних зсувів при крупно-плановій і макрозйомці [4] Компенсація вертикальних зсувів -планової та макрозйомки [5] Компенсація ротаційних зрушень при зйомці з використанням тривалої експозиції
 
Фокусування на цілі в будь-якому місці та у будь-який час 
 
Автофокусування було покращено за рахунок оптимізації характеристик камери α9, включаючи унікальну функцію 4D FOCUS, яка забезпечує надшвидке та стійке стеження з широкою зоною охоплення. Щільно розташовані на матриці 693 фазової точки і 425 точок контрастної автофокусування покривають приблизно 93% площі кадру. 
 
Безперервне фокусування на рухомих об'єктів
 
При відстеженні об'єктів, що швидко рухаються, можна використовувати вбудовану функцію відстеження в реальному часі із застосуванням ІІ. В її основі лежить алгоритм розпізнавання об'єктів, який обробляє дані про колір, обрис (яскравість), відстань (глибину), а також дані про обличчя та очі для розпізнавання об'єкта та збереження фокусу на ньому.
 
Зафіксуйте цілий кадр, зафіксувавши погляд
 
Функція автофокусування по очах у реальному часі базується на швидкісній технології на базі ІІ від Sony. Навіть якщо частина обличчя прихована, вона підсвічена ззаду або людина дивиться вниз, фокус зберігається на його очах, завдяки чому можна отримати чудові портрети як на фото, так і на відео. Вона підтримує всі режими АФ. Якщо функція виявлення обличчя/очей при автофокусуванні увімкнена, АФ по очах можна активувати натисканням спеціально призначеної кнопки або напівнатисканням кнопки затвора або AF-ON. 
 
Фокусування по очах для тварин
 
Завдяки передовим алгоритмам камера α7C дозволяє скористатися автофокусуванням по очах тварин у реальному часі під час зйомки. Ця функція зберігає фокус саме на погляді тварини, що допоможе знімати як домашніх улюбленців, так і диких звірів. Відстеження працює, навіть якщо об'єкт частково закритий, або ви змінюєте положення камери.
 
Активація функції відстеження в реальному часі в будь-який момент і лише одним натисканням кнопки AF-ON
 
Якщо фокусування встановлено в режимах AF-S, AF-A, AF-C або DMF, функцію відстеження в реальному часі можна активувати натисканням кнопки AF-ON. Цей спосіб особливо зручний для моментальної зйомки об'єктів, що рухаються, навіть коли вибрано режим фокусування AF-S. Завдяки можливості запустити відстеження у реальному часі у будь-якому режимі фокусування одним натисканням пальця ви зможете зробити практично будь-який кадр.
 
Інтуїтивне сенсорне керування та зрозумілий дисплей
 
Якщо активовано функцію відстеження реального часу, торкнувшись РК-монітора, можна запустити автофокусування для фото та відео. Торкнувшись РК-монітора в місці вибраних параметрів, таких як ці, можна спростити керування автофокусуванням. Якщо АФ не використовується, фокус можна перевірити, просто глянувши на РК-монітор. У режимі ручного фокусування або DMF спеціальна функція виділяє одним із чотирьох кольорів області на зображенні з найвищим рівнем різкості. Це особливо важливо для точного фокусування, наприклад при макрозйомці.
 
Зробіть ідеальний кадр з об'єктом, що рухається.
 
Камера α7C дозволяє вести серійну зйомку з частотою до 10 кадрів/с з відстеженням АФ/АЕ або до 8 кадрів/с в режимі live view, зберігаючи фокус на об'єкті, що рухається, і чіткість готового зображення. Також, наприклад, при роботі з дітьми або тваринами, коли необхідно забезпечити абсолютну тишу, можна скористатися режимом безшумної зйомки та робити знімки із частотою до 10 кадрів/с.
 
Автофокусування, яке спрацьовує при зменшенні освітленості 
 
Передові алгоритми підвищують точність автофокусування та вимірювання відстані навіть за низького освітлення аж до рівня EV-4 у режимі AF-S.
 
4K-відеоролики найвищої якості 
 
Завдяки функціям контролю глибини різкості, створення красивого ефекту боке та найякіснішої зйомки в умовах низького освітлення, доступних тільки в повнокадровій матриці, знімальний процес перетворюється на суцільну насолоду. Камера α7C дозволяє знімати у роздільній здатності 4K (QFHD: 840×2160) за допомогою повного зчитування пікселів та передискретизації в 6K для виняткової деталізації та мінімізації ефектів муара та ступінчастості.
 
Профілі відеозйомки для більшої свободи творчості
 
Профілі гами S-Log3 дозволяють відобразити повний динамічний діапазон сцени, аж до 14 ступенів, тому ви можете скоригувати найтонші деталі, а також градації світлих і темних відтінків при поствиробництві. Також завдяки профілю HLG (Hybrid Log-Gamma) можна знімати та миттєво відтворювати відео в HDR. Крім цього, камера α7C має різні налаштування профілю зображення, застосувавши які ви зможете розширити можливості відеозйомки.
 
Ефекти прискорення та уповільнення відео
 
Тепер можна легко створювати відео з частотою в діапазоні від 1 до 120/100 кадрів/с, домагаючись 60-кратного прискорення і 5-кратного уповільнення в роздільній здатності Full HD. Перетворіть звичайну зйомку на неймовірно творчий процес та зробіть ваші фільми більш захоплюючими та драматичними.
 
Розроблена для відеозйомки
 
Кнопка MOVIE була переміщена на верхню панель камери, щоб ви могли її легко натиснути, знімаючи з різних кутів, у тому числі з рівня пояса, а також роблячи селфі або записуючи відео в блог. Також камера α7C зберігає дані про вертикальну орієнтацію в метадані, тому після завантаження відзнятого матеріалу в соціальні мережі через смартфон такий популярний вертикальний формат відео буде правильно відображено, і вам не доведеться займатися подальшим редагуванням ролика на ПК.
 
Чіткий цифровий аудіозапис
 
Камера α7C підтримує цифровий аудіоінтерфейс за допомогою мультиінтерфейсного гнізда. Мікрофон із регульованою спрямованістю ECM-B1M або комплект адаптера XLR-K3M XLR забезпечують чітке цифрове звучання для будь-якого типу запису відео, щоб звук не поступався якістю зображення. Так само як і для інших аксесуарів, які можна підключити до мультиінтерфейсного гнізда, для згаданих вище пристроїв не потрібні кабелі або акумулятори.
 
Розширені творчі можливості для відеозйомки
 
За допомогою гнізда для зовнішнього мікрофона та навушників можна скоригувати процес відеозйомки. Вставивши високоякісні навушники в спеціальне гніздо, ви точно знатимете, звідки виходить звук. Встановлена ​​в реальному часі синхронізація аудіовиходу забезпечить оптимальне стеження. Також можна зв'язати відео- та аудіовиходи, щоб синхронізувати звук та зображення. До мікрофонного входу можна приєднувати безліч зовнішніх мікрофонів, що забезпечить однаково якісне звучання у різних умовах. 
 
Зйомка відео для блогів за допомогою бездротової рукоятки
 
Компактна та легка камера α7C забезпечує картинку високої якості під час зйомки під час подорожей та ведення відеоблогів. Вона ідеально підходить для зйомки з однієї руки, оскільки рукоятка GP-VPT2BT через бездротове з'єднання Bluetooth® дозволяє легко керувати зумом, зйомкою та затвором. Крім цього, її можна перетворити на міні-штатив. Підключивши ручку до мікрофону ECM-B1M, ви отримаєте компактну та бездротову систему для ведення відеоблогів.
 
Керування зовнішнім спалахом з камери
 
Більшість налаштувань, включаючи параметри світловіддачі, а також налаштування підключеного сумісного спалаху та бездротового радіопульта дистанційного керування (продаються окремо) можна коригувати в меню камери, а всі зміни будуть видні на дисплеї спалаху. Використання сумісних зовнішніх спалахів, а також режиму автоматичного визначення балансу білого, включених в систему розпізнавання облич, дозволяє досягти передачі природного кольору обличчя завдяки аналізу падаючого на нього світла від спалаху та навколишніх предметів.
 
Надсилання знімків через підключення Wi-Fi® 
 
За допомогою бездротового з'єднання Wi-Fi® (2,4 ГГц або 5 ГГц) та програм Imaging Edge™ Desktop та Imaging Edge Mobile™ можна вести віддалену зйомку. Завдяки цьому можна знімати з незвичайних ракурсів, керувати процесом, попередньо переглядати файли та передавати їх на ПК чи мобільні пристрої, що особливо корисно для селфі з далеких відстаней. З'єднавши камеру зі смартфоном або планшетом, відразу після зйомки ви можете швидко зберегти та відправити на них зображення, де б ви не знаходилися2728. Передавати фотографії FTP можна навіть під час зйомки.
 
Яскравий та простий у використанні РК-монітор
 
Відкритий з обох боків РК-монітор з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який можна повертати на 176° і нахиляти на 270°. Величезний сенсорний екран має роздільну здатність приблизно 921 000 пікселів, тому забезпечує оптимальну видимість навіть під час роботи поза приміщенням при яскравому освітленні. Тепер кадр для звичайної фотографії або селфі можна побудувати практично з будь-якого ракурсу і під будь-яким кутом як для відео-, так і для фотографування. Також доступні функції сенсорного фокусування, затвора та відстеження об'єкта.
 
Для фотографів
 
Незважаючи на компактні розміри камери, вона має видошукач, який забезпечує чіткі зображення незалежно від умов зйомки. Електронний видошукач XGA OLED Tru-Finder™ складається з 2350000 точок, що забезпечує високу контрастність і достовірну кольоропередачу для відображення найдрібніших деталей об'єкта. При частоті 120/100 кадрів/с можна легко відстежувати рухомі об'єкти. Щоб підвищити зручність використання камери, форма та положення рукоятки були добре продумані для забезпечення бездоганної компактності та простоти використання.
 
Легка та компактна, але неймовірно надійна
 
Магнієвий сплав, що використовується у верхній, задній та передній панелях камери, покращує її зносостійкість. Конструкція камери α7C була оптимізована для більшої компактності. З одного боку, форма моноблока, спроектована за прикладом літака, допомогла знизити вагу пристрою і одночасно підвищити його потужність, забезпечивши гнучке застосування. У той же час камера є ергономічною та герметично захищеною від пилу та вологи, що дозволяє знімати, не турбуючись ні про що, в будь-яких умовах.
 
Більше знімків, триваліша зйомка
 
Будучи неймовірно компактним, високоємний акумулятор NP-FZ100 надасть достатньо потужності для створення 74033 першокласних знімків при використанні РК-монітора і 680 знімків, використовуючи видошукач. Також пристрій забезпечує до 215 хвилин безперервного запису відео під час використання РК-монітора. Роз'єм USB Type-C® також дозволяє заряджати батарею за допомогою адаптера змінного струму або портативного зарядного пристрою, не зупиняючи зйомку.
 
Imaging Edge
 
Створюйте високоякісні фотографії за допомогою програми Imaging Edge Desktop. У ньому є функція "Remote", яка дозволяє віддалено керувати зйомкою та стежити за всім процесом у реальному часі з екрана ПК. За допомогою "Viewer" можна переглядати, оцінювати та вибирати зображення з великих бібліотек, а в "Edit" можна створювати високоякісні знімки з файлів RAW. Використовуйте максимум формату RAW від Sony та працюйте ефективно.
 
Imaging Edge Mobile та Movie Edit add-on
 
Завдяки вбудованому Wi-Fi® та встановленому на мобільному пристрої програмі Imaging Edge Mobile ви зможете дистанційно керувати затвором камери, а також запускати та зупиняти запис відео. Зображення та відео у 4K можна передати бездротовим способом на потрібний пристрій. А використовуючи Movie Edit add-on разом із камерою α7C, стає можливою автоматична стабілізація знятих вручну відео для ще більш згладженого зображення на вашому смартфоні.
 
 
 
 
 

Sony A7C Kit 28-60mm Silver (ILCE7CLB.CEC) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фотоапарати А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фотоапарат за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Фотоапарат, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Sony і перед вами будуть усі Фотоапарати Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Sony A7C Kit 28-60mm Silver (ILCE7CLB.CEC) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Олександрії своєчасно.

Об'єктив у комплекті
Так
Інтерфейси
3.5 mini-jack
micro-HDMI
USB Type-C
WI-Fi
Bluetooth
NFC
Видошукач
Електронний
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів
UHD 4K (3840x2160)
Сенсорний дисплей
Так
Поворотний дисплей
Так
Світлосила
f/4.0 – 5.6
Кількість мегапікселів
24 Мп
Тип фотокамери
Системний фотоапарат
Виробник
Sony
Стабілізація зображення
Стабілізація зсувом матриці
Розмір матриці
Full frame (36 x 24 мм)
Тип та розмір матриці
Повнокадрова CMOS-матриця Exmor 35 мм (35,6 x 23,8 мм)
Загальна кількість пікселів
Прибл. 25,3 МП
Кількість ефективних пікселів
прибл. 24,2 мегапікселя
Об'єктив
28-60
Співвідношення сторін
3:2
Чутливість ISO
Фотозйомка: ISO 100–51 200 (значення від ISO 50 до ISO 204 800 можна налаштувати як розширений діапазон ISO), авторежим (ISO 100–12 800, з вибором верхньої та нижньої межі). Відеозйомка: еквівалент ISO 100–51 200 (значення до ISO 102 400 можна налаштувати як розширений діапазон ISO), авторежим (ISO 100–12 800, з вибором верхньої та нижньої межі).
Стабілізатор зображення
Механізм зсуву матриці з компенсацією по 5 осях (компенсація залежить від технічних характеристик об'єктива)
Тип фокусування
Швидке гібридне автофокусування (фазове АФ/контрастне АФ)
Робочий діапазон автофокусування
Від EV-4 до EV20 (еквівалент ISO 100 з об'єктивом зі світлосилою f/2,0)
Режими автофокусування
AF-A (автоматичне автофокусування), AF-S (автофокусування для одного знімка), AF-C (безперервне автофокусування), DMF (пряме ручне фокусування), ручне фокусування
Вибір точки автофокусування
Повний кадр, 35 мм: 693 крапки (фазове автофокусування); режим APS-C з об'єктивом FF: 299 пікселів (фазове автофокусування), з об'єктивом APS-C: 221 пікселя (фазове автофокусування) / 425 пікселів (контрастне автофокусування)
Режими експозиції
АВТО (iAuto), програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет швидкості затвора (S), ручний (M), відеозйомка (програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет швидкості затвора (S), ручний (M)), уповільнена та прискорена зйомка (програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет швидкості затвора (S), ручний (M))
Режими виміру експозиції
Мультисегментний, центрозважений, точковий (по стандартній/крупній ділянці), усереднений для всього екрану, по найяскравішій області
Компенсація експозиції
+/-5,0EV (з кроком 1/3 EV, 1/2 EV на вибір) (при використанні диска експокоригування: +/- 3EV [з кроком 1/3 EV])
Брекетинг автоекспозиції
Брекетинг: серійний, брекетинг: одиночний, 3, 5, 9 кадрів на вибір (освітлення, спалах)
Тип затвора
Механічний або електронний затвор
Контрольований електронікою, вертикального ходу, шторно-щілинного типу
Характеристики видошукача
Електронний видошукач 1,0 см (тип 0.39) (кольоровий), XGA OLED
Баланс білого
Авто, світло, тінь, хмарність, лампа розжарювання, люмінесцентне освітлення, спалах, під водою, колірна температура (2500–9900 К) та колірний фільтр / Налаштування користувача
Підстроювання діоптрій
Від -4,0 до +3,0 м-1
РК дисплей
7,5 см (тип 3,0), TFT
Акумулятор
Один акумулятор NP-FZ100
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 680 знімків (видошукач) / прибл. 740 знімків (ЖК-монітор), стандарт CIPA5
Карта пам'яті
Карта пам'яті SD, картка пам'яті SDHC (сумісна з UHS-I/II), картка пам'яті SDXC (сумісна з UHS-I/II)
Операційне середовище
32–104 °F / 0–40 °C
Габарити (Ш х В х Г)
124,0 мм x 71,1 мм x 59,7 мм, 124,0 мм x 71,1 мм x 53,5 мм (від рукоятки до монітора)
Вага
Прибл. 509 г (корпус: прибл. 424 г)