Mircopro T-150 для фона T Bar Support

Код товару: С000010713
Фото: Mircopro T-150 для фона T Bar Support

Нема в наявності

Ціна: 762 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Стійка для фону Mircopro T Bar Support T-150 – це металева стійка тримач для кріплення одного невеликого студійного фону. На ній можна кріпити як паперові фони, так і тканинні завширшки до 1,5 метра.

Ширина поперечини в 1,5 м забезпечує потенційно досить широку рамку для портретної зйомки, але в той же час стійка для фону Mircopro T Bar Support T-150 дуже легка, портативна і проста в налаштуванні, що ідеально підходить для мобільних фотографів і буде незамінним помічником при роботу на виїздах.

Поперечина складається з двох частин. При необхідності якщо фон вузький або маленький, можна працювати тільки з однією поперечиною. У комплекті йдуть два прищіпки для фіксації фону на перекладині.

Характеристики:
Максимальний діаметр трубки: 2,2 см
Максимальна висота стійки: 200 см
Мінімальна висота стійки: 80 см
Довжина поперечини: 150см
Матеріал: алюміній
 

Mircopro T-150 для фона T Bar Support - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Стійки для студійного світла фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Стійка за низькою ціною? Щоб не витрачати час на вибір Стійка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Mircopro і Ви побачите доступні для замовлення Стійки для студійного світла Mircopro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Mircopro T-150 для фона T Bar Support Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Одесі у мінімальні терміни.

Характеристики:
Максимальний діаметр трубки: 2,2 см
Максимальна висота стійки: 200 см
Мінімальна висота стійки: 80 см
Довжина поперечини: 150см
Матеріал: алюміній