Godox 90F (87 см) стійка

Код товару: С000011598
Фото: Godox 90F (87 см) стійка

Нема в наявності

Ціна: 690 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Стійка Godox 90F, 87 см
Godox 90F - компактна алюмінієва стійка-тренога з 2-секційною телескопічною знімною центральною колоною, на кінці якої закріплений незнімний латунний шпігот діаметром 5/8” з різьбленням 1/4” і головкою. Стійка призначена для зйомки з нижньої точки у фото або відеостудії, а також на виїзді. Довжина стійки у складеному вигляді – 48.5 см, максимальна висота 88 см, вага 1.3 кг. Стійка витримує осьове (вертикальне) навантаження до 3 кг.
 
Секції центральної колони діаметром 19 та 22 мм виготовляються з легкого та міцного алюмінієвого сплаву. Перед фарбуванням труби проходять калібрування - для особливої ​​плавності ходу секцій, з невеликим рівномірним дозованим зусиллям ковзання на всій робочій довжині.
 
Секції фіксується металевим гвинтовим затискачем із великою ручкою із міцного ABS пластику.
 
Центральна колона встановлюється у обтяжену металеву основу-треногу, опори якої розкладаються за принципом віяла. На кінці кожної з трьох опор передбачені гумові накладки-підп'ятники, які оберігають від подряпин стіл чи іншу поверхню.
 
У комплект стійки входить сталевий палець-адаптер з різьбленням 1/4”, який може встановлюватися замість колони - у цьому випадку стійку-треногу можна використовувати як «жабу» - для встановлення знімального обладнання в нижній точці. Як варіант, можна встановлювати телескопічну колону посередині, а палець-адаптер закріплювати на кінці однієї з ніг, тоді оператор одночасно може використовувати не лише цифрову камеру, а й освітлювач чи мікрофон.
 
Стійка Godox 90F має кульову мініголовку з металевим гвинтом на кінці з посадковим різьбленням 1/4”, на який встановлюються, наприклад, цифрові камери. Встановлене обладнання може обертатися навколо осі на 360 і нахилятися вперед в межах 90°. У комплект також входить гайка-перехідник із різьблення 1/4” на 3/8”.
 
Особливості:
Максимальна висота 88 см, мінімальна – 9 см
Осьове навантаження до 3 кг
2 телескопічні секції
Тринога-основа типу «віял» з 2 посадочними отворами: посередині та на кінці однієї з ніг
У комплект входить кульова мініголовка з гвинтом 1/4", палець-адаптер та гайка-адаптер для різьблення 3/8"
Матеріал: алюмінієвий сплав

Godox 90F (87 см) стійка - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Стійки для студійного світла або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Стійка вигідно? Щоб легко підібрати Стійка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Стійки для студійного світла Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Weifeng. Якщо виникли при купівлі Godox 90F (87 см) стійка Запитайте нашого менеджера. Товар можна отримати в Бердянське у мінімальні терміни.

Особливості:
Максимальна висота 88 см, мінімальна – 9 см
Осьове навантаження до 3 кг
2 телескопічні секції
Тринога-основа типу «віял» з 2 посадочними отворами: посередині та на кінці однієї з ніг
У комплект входить кульова мініголовка з гвинтом 1/4", палець-адаптер та гайка-адаптер для різьблення 3/8"
Матеріал: алюмінієвий сплав