Mircopro T-150 для фона T Bar Support

Код товару: С000010713
Фото: Mircopro T-150 для фона T Bar Support

Нема в наявності

Ціна: 762 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Стійка для фону Mircopro T Bar Support T-150 – це металева стійка тримач для кріплення одного невеликого студійного фону. На ній можна кріпити як паперові фони, так і тканинні завширшки до 1,5 метра.

Ширина поперечини в 1,5 м забезпечує потенційно досить широку рамку для портретної зйомки, але в той же час стійка для фону Mircopro T Bar Support T-150 дуже легка, портативна і проста в налаштуванні, що ідеально підходить для мобільних фотографів і буде незамінним помічником при роботу на виїздах.

Поперечина складається з двох частин. При необхідності якщо фон вузький або маленький, можна працювати тільки з однією поперечиною. У комплекті йдуть два прищіпки для фіксації фону на перекладині.

Характеристики:
Максимальний діаметр трубки: 2,2 см
Максимальна висота стійки: 200 см
Мінімальна висота стійки: 80 см
Довжина поперечини: 150см
Матеріал: алюміній
 

Mircopro T-150 для фона T Bar Support - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Стійки для студійного світла А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Стійка за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Стійка, за допомогою навігації. Введіть: Mircopro і перед вами з'явиться Стійки для студійного світла Mircopro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при підборі Mircopro T-150 для фона T Bar Support Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна отримати Краматорську своєчасно.

Характеристики:
Максимальний діаметр трубки: 2,2 см
Максимальна висота стійки: 200 см
Мінімальна висота стійки: 80 см
Довжина поперечини: 150см
Матеріал: алюміній