FeiyuTech Стедікам Scorp

Код товару: С000010962
Фото: FeiyuTech Стедікам Scorp

Нема в наявності

Ціна: 13 362 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Професійні відеооператори з цифровою дзеркальною або бездзеркальною камерою можуть досягти вражаюче плавних проводок за допомогою 3-осьового стабілізатора SCORP від ​​FeiyuTech  . Інтуїтивно зрозуміле управління та ергономічна рукоятка, розташована під кутом, дозволяють оператору стежити за дією, незалежно від того, чи він знімає з низького кута або прикріплюється до операторського крана для збільшення висоти. Доступ до різних режимів зйомки та точних параметрів можна отримати через сенсорний екран на ручці.

 

Прецизійна стабілізація

Підвіс оснащений складним алгоритмом захисту від струсу, що працює на високооктановому процесорі. Ця комбінація забезпечує блискавичну реакцію на удари, що виникають під час зйомки з рук, навіть під час бігу.

Низький центр тяжкості

Перемістіть камеру нижче ручки, щоб покращити стійкість. Замість того, щоб балансувати камеру на верхній частині стабілізатора, використання рукоятки дозволяє висіти вазі внизу. Це дозволяє стрілкам робити знімки зі штанги під малим кутом, повністю витягнувши руку до підлоги.

Управління колесом

Коліщатко на джойстику призначене для керування фокусуванням зі сторонніми системами фокусування (придбаються окремо). Порти USB Type-C призначені передачі цих даних із стабілізатора на існуючу систему стеження. Параметри, такі як ISO та швидкість затвора, або налаштування підвісу, такі як швидкість прямування та кут нахилу, можна встановити за допомогою колеса.

Автоматичні режими

  • Калібрування балансу
  • Горизонтальний-вертикальний фліп
  • Доллі Зум
  • Панорама
  • Проміжок часу
  • Режим обертання
 

1,3-дюймовий сенсорний екран

Цей квадратний екран, розташований на джойстику, дозволяє на ходу вибирати різні режими та налаштування зйомки стабілізатора, включаючи потужність двигуна та швидкість руху.

13 годин автономної роботи

Акумулятор ємністю 2500 мАг може бути готовий до роботи за 1,6 години за допомогою швидкого заряджання потужністю 18 Вт. За повної зарядки може працювати до тринадцяти годин, за умови, що установка правильно збалансована.

 

Легкий та міцний

Розроблений для роботи з корисним навантаженням до 2,5 кг, цей стабілізатор отримав свою міцність завдяки поєднанню алюмінієвого сплаву та синтетичної макромолекулярної смоли.
 
 
 
 
 
 
 
 

FeiyuTech Стедікам Scorp - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Системи стабілізації камери та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. З асортименту підберіть Система стабілізації на вигідних умовах. Щоб точно підібрати Система стабілізації, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: FeiyuTech і Вам будуть показані всі Системи стабілізації камери FeiyuTech. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад DJI. Виникли при покупці FeiyuTech Стедікам Scorp Запитайте нашого менеджера. Товари отримаєте Івано-Франківську без затримок.

Підвіс:
Вантажопідйомність 2,5 кг
Кількість осей 3 осі (тангаж, крен, нишпорення)
Діапазон обертання Yaw (Pan): 360°
Pitch (Tilt): 280°
Roll: 270°
Зв'язок:
Входи/виходи 1 х USB Type-C (управління)
1 х USB Type-C (відео)
Батарея:
Тип батарейки 1 х вбудований
Час роботи від батареї 13 годин
Час заряджання акумулятора 1,6 години
Хімія батареї літій-іонний
Напруга від 6,8 до 8,4 В постійного струму
Загальні:
Монтаж 3 x 1/4 ", внутрішнє різьблення
габаритні розміри 12,8 x 11,5 x 10,4 дюйма / 324 x 291 x 263 мм (у складеному вигляді)
12,4 x 9,4 x 8,3 дюйма / 314 x 240 x 210 мм
Маса 1200 г