Sony A7R IV body black ILCE7RM4B.CEC

Код товару: С000010084
Фото: Sony A7R IV body black ILCE7RM4B.CEC

У наявності

Ціна: 106 979 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Sony A7R IV
 
Ще одне досягнення
 
Повнокадрова бездзеркальна камера α7R IV від Sony дозволяє досягти найвищих результатів, яких раніше очікували лише від середньоформатних камер, та покращити продуктивність. Серед її переваг — надійність, швидка реакція, незважаючи на компактність, та розширені можливості підключення.
 
Максимальна роздільна здатність: повнокадрова CMOS-матриця на 61,0 МП
 
Завдяки новій повнокадровій 35-міліметровій CMOS-матриці з тиловим підсвічуванням та роздільною здатністю 61,0 МП від Sony ви зможете отримувати з повнокадровою бездзеркальною камерою α7R IV відмінні результати, яких раніше можна було досягти лише з традиційними середньоформатними камерами. Оскільки конструкція бездзеркальна, відсутні удари від руху дзеркала, що дозволяє максимально використовувати роздільну здатність матриці без негативного впливу на якість зображення. Камера α7R IV забезпечує такий рівень якості зображення, який перевершує очікування традиційних повнокадрових камер, особливо при низькому і середньому діапазоні чутливості. Запатентована технологія Sony дозволяє досягти високої роздільної здатності за низького рівня шумів і високої чутливості.
 
Покращений процесор зображень дозволяє використовувати можливості CMOS-матриці максимум
 
Щоб високошвидкісний процесор зображень BIONZ X відповідав якості нової матриці, він також був удосконалений для забезпечення точної передачі деталей і значного зниження шумів. Шуми, що з'являються у зв'язку з підвищеною кількістю пікселів, мінімізовані для створення зображення високої якості, особливо в стандартному діапазоні чутливості до ISO 32000. Широкий динамічний діапазон 15 ступенів при низькій чутливості ISO (при фотозйомці) забезпечує більш плавну градацію від темних до світлих відтінків. Крім того, успадкована камерою α7R IV кольоропередача у фотографіях, що отримала популярність у новій серії α, дозволяє неймовірно реалістично передавати колір шкіри на портретах і яскраві відтінки кольорів.

Максимум вражень від чудової роздільної здатності 61,0 MP13
 
Створена камерою α7R IV неймовірно висока роздільна здатність зображення - 61,0 МП - використовується по максимуму завдяки іншим перевагам камери α7R IV. Одне з них – 5-осьова інтегрована оптична стабілізація зображення з оптимізованими алгоритмами, що дозволяють скоротити швидкість затвора на 5,5 ступені. Ще одна чудова особливість – електронний затвор, який дозволяє вести зйомку тихо та без вібрацій. Крім того, камера 7R IV оснащена вбудованим амортизатором, який поглинає вібрацію затвора, зводячи її до мінімуму. Багато функцій камери α7R IV покликані допомогти вам створювати знімки з високою роздільною здатністю.

Висновок 14-бітного формату RAW для природних градацій
 
Камера α7R IV підтримує 14-бітний формат RAW зі стиском і без стиску для більш плавної, природної градації, завдяки чому якість зображення загалом підвищується. Завдяки ще більш високому – 16-бітному – формату обробки зображень препроцесор LSI та покращений процесор обробки зображення BIONZ X дозволяють використовувати 14-бітний формат RAW навіть у режимі безшумної чи серійної зйомки. [1] Матриця [2] Новий високошвидкісний препроцесор LSI [3] 16-бітна обробка зображення.

UXGA OLED Tru-Finder з 5,76 млн пікселів
 
Електронний видошукач з роздільною здатністю 5760000 точок, яким тепер оснащена камера α7R IV, забезпечує високоточну, висококонтрастну і яскраву картинку, відтворюючи деталі з роздільною здатністю в 1,6 рази вище в порівнянні з камерою α7R III. У режимі High Display Quality (Висока якість дисплея) використовується роздільна здатність 61,0 МП (прибл.) матриці, щоб придушити ефекти муара та ступінчастості та створити високоточне, природне зображення у видошукачі. При виборі режиму високої частоти кадрів видошукача (120/100 кадрів/с) рух відображається плавніше, що спрощує відстеження об'єктів, що рухаються. Фтористе покриття спрощує очищення об'єктива від бруду або відбитків пальців, завдяки чому значно зручніше переглядати відзнятий матеріал за несприятливих погодних умов і легше сконцентруватися на зйомці.

Еволюція автофокусування: широка зона, стабільність та швидкість
 
Завдяки збільшенню охоплення і щільності точок автофокусування, а також оптимізації алгоритму відстеження об'єктів, що рухаються, ми вдосконалили автофокусування в цілому: воно тепер дозволяє стабільно і точно відстежувати складну динаміку і зміну швидкості об'єктів зйомки. Швидке гібридне автофокусування камери α7R IV поєднує високошвидкісне фазове та високоточне контрастне автофокусування, навіть якщо зйомка ведеться при тьмяному освітленні з експозиційним числом EV-3. 567 точок фазового автофокусування та 425 точок контрастного автофокусування забезпечують охоплення більш широкої площі кадру - 99,7% у висоту та 74,0% у ширину. Крім того, передова система автофокусування забезпечує такий же швидкий відгук, як і в камері α7R III, незважаючи на обробку великого масиву даних,
 
Високошвидкісна серійна зйомка з частотою 10 кадрів/с та відстеження автофокусування/автоекспозиції
 
Незважаючи на високу роздільну здатність 61,0 МП, інноваційний алгоритм забезпечує ефективну обробку даних при швидкісній серійній зйомці з частотою до 10 кадрів/с і відстеження автофокусування/автоекспозиції за допомогою механічного затвора. Можлива також серійна зйомка з частотою до 8 кадрів/с в режимі live view з мінімальною затримкою виведення зображення на дисплей для зйомки об'єктів, що швидко рухаються. Навіть якщо обрізати повнокадрове зображення до розміру APS-C або вести зйомку в режимі APS-C, все одно можна отримати знімки з високою роздільною здатністю 26,2 МП. Це велика перевага для фотографів, які знімають дику природу і обрізають фото після того, як здалеку зроблять зображення тварин або птахів, що швидко рухаються.

До 68 фотографій у режимі серійної зйомки
 
Професійним фотографам потрібні стабільні результати зйомки без перебоїв. З великим у 1,5 рази об'ємом буферної пам'яті, високою швидкістю роботи системи та підтримкою стандарту UHS-II на камеру α7R IV можна знімати до 68 зображень у серійному режимі із частотою 10 кадрів/с24. Під час зйомки у форматі APS-C можна отримати приблизно в три рази більше фотографій, ніж при повнокадровій зйомці. Під час запису можна переходити в меню функцій/екранне меню, змінювати налаштування та відтворювати файли. Під час відтворення відображається зворотний відлік кількості знімків, які можна записати в пам'ять.

Зйомка з придушенням мерехтіння
 
Камера автоматично розпізнає мерехтіння від люмінесцентних ламп та інших штучних джерел світла, а параметри спрацьовування затвора налаштовуються для забезпечення максимальної якості фотографій. Завдяки цьому пригнічуються помилки кольору та експозиції у верхній та нижній частинах фотографій, знятих на високій швидкості затвора, а також коливання кольору та експозиції при серійній зйомці, що сприяє вищій якості знятого в приміщенні матеріалу.

Два слоти для носіїв, підтримка UHS-II
 
Камера α7R IV оснащена двома слотами для карток SD, які тепер підтримують стандарти UHS-I та UHS-II для швидкого запису великого масиву даних. Дві карти можна використовувати для одночасного або поперемінного запису, для розділення даних RAW і JPEG або фотографій і відео, а також копіювання матеріалів з однієї картки на іншу. Фіксатор на повзунковому механізмі запобігає випадковому відкриванню кришки слота для карти пам'яті.

Тривала зйомка професійного рівня
 
У камері α7R IV використовується такий самий високоємний акумулятор NP-FZ100, як і моделі α7R III. Незважаючи на наявність електронного видошукача та вищу роздільну здатність матриці, тривалість роботи камери α7R IV така ж, як і в α7R III, завдяки вищій енергоефективності камери. Додаткова вертикальна рукоятка (VG-C4EM) містить два акумулятори, а додатковий комплект мультиакумуляторного адаптера (NPA-MQZ1K) — до чотирьох акумуляторів для ще більш тривалої роботи. Крім зазначених додаткових аксесуарів, роз'єм USB Type-C™ та мультироз'єм/роз'єм micro USB дозволяють підключати до камери зовнішні портативні акумулятори, щоб забезпечити живлення пристрою протягом ще тривалішого періоду.

Покращене автофокусування по очах (людини) у реальному часі дає можливість знімати якісні портрети.
 
Технологія автофокусування по очах у реальному часі працює разом із технологією відстеження в реальному часі, що базується на новітніх еволюційних досягненнях у галузі штучного інтелекту. В результаті досягається висока продуктивність портретної зйомки. Ця передова система виявляє обличчя та очі, обробляє їх дані у реальному часі та фіксується на очах об'єкта з неперевершеною точністю. Якщо функція виявлення обличчя/очей під час автофокусування увімкнена, автофокусування по очах (режим AF-C/AF-S/AF-A) можна активувати за допомогою кнопки, якою ви призначили таку функцію, або напівнатисканням кнопки затвора або AF-ON. Тепер ця функція дозволяє вибрати конкретне око - ліве або праве - заздалегідь або під час зйомки. Функція автофокусування по очах у реальному часі працює не тільки при фото-,

Автофокусування по очах для зйомки тварин точно відстежує диких та домашніх тварин
 
У створену на базі штучного інтелекту передову технологію розпізнавання об'єкта зйомки, яка використовується у функції АФ по очах у реальному часі від Sony, включено новий алгоритм відстеження тварин. Він забезпечує швидке, точне, автоматичне визначення та відстеження очей тварини. Нова можливість дозволить вам отримувати набагато більше вдалих знімків диких та свійських тварин. Підтримуються всі режими фокусування AF-C, AF-S та AF-A.

Функція відстеження в реальному часі утримує у фокусі об'єкти, що відстежуються
 
Дана технологія дозволяє утримувати точний фокус при натиснутій кнопці затвора. Ви можете вибрати об'єкт зйомки та зосередитись на композиції, а в іншому покластися на камеру α7R IV – вона займеться відстеженням об'єкта. У новому алгоритмі відстеження в реальному часі для обробки інформації про просторові параметри використовуються дані про колір, малюнок (яскравість) і відстань до об'єкта, а технологія штучного інтелекту виявляє обличчя та очі об'єкта в реальному часі.
 
Доступно для фото- та відеозйомки .
 
Фазова АФ у фокальній площині на об'єктиві з байонетом А
Фазове автофокусування можна використовувати, навіть встановивши на камеру α7R IV об'єктив з байонетом A за допомогою байонетного адаптера LA-EA3. Система фазового автофокусування з фокальною площиною (567 пікселів) охоплює широку область, а також забезпечує швидкий відгук та високоефективне відстеження, навіть якщо встановлено об'єктив з байонетом A.

Функція дистанційного керування з ПК бездротового зв'язку
 
Використовуючи лише камеру α7R IV, можна застосовувати нові функції дистанційного керування з ПК через мережу Wi-Fi (2,4 або 5 ГГц на вибір). Так ви зможете віддалено керувати настройками камери або надсилати знімки на камеру під час зйомки. Бездротовий зв'язок забезпечує максимальну свободу зйомки у приміщенні або на вулиці. Якщо ж використання бездротового зв'язку неможливе, у камері α7R IV передбачені функції дистанційного керування з ПК, якими можна скористатися при підключенні до порту USB Type-C™ з підтримкою стандарту USB 3.2 Gen 1. Зображення RAW навіть великого розміру можна миттєво і без проблем передати по ПК та перевірити.

Сумісність із різними спалахами
 
У камері α7R IV є роз'єм для синхронізації, за допомогою якого неспеціалізовані зовнішні спалахи та кабелі з відповідними стандартними роз'ємами можна підключати до студійних спалахів та іншого обладнання. Нам вдалося скоротити час затримки спрацьовування затвора при використанні спалаху, завдяки чому забезпечується його плавне спрацювання та швидкий відгук. Серійна зйомка зі спалахом та частотою 10 кадрів/с забезпечує розширені можливості. Ще більшу універсальність при роботі з бездротовим зовнішнім спалахом31 можна забезпечити за допомогою функцій повільної синхронізації та синхронізації по задній шторці.

Режим мультикадрової зйомки з піксельним зсувом дозволяє отримати зображення високої роздільної здатності з 16 знімків зі зміщенням пікселів
 
При використанні режиму мультикадрової зйомки з піксельним зсувом можна отримати роздільну здатність знімка якісно нового рівня. Тепер у моделі α7R IV можливе компанування зображення не тільки з чотирьох зображень зі зміщенням пікселів, а і з 16. Завдяки покращеній стабілізації зображення ця оновлена ​​функція точно зміщує матрицю чотири рази з кроком у півпікселі, в результаті чого виходить 16 знімків зі зміщенням пікселів. З них ПК32 складає один високоточний знімок з приголомшливою роздільною здатністю приблизно в 240,8 млн пікселів (19 008 x 12 672), тоді як кількість пікселів у початкових знімках становить приблизно 963,2 млн. Фотографії об'єктів архітектури текстуру, деталі, настрій, атмосферу, відчуття тривимірного простору,
Завантажити програмне забезпечення

Підвищена пило- та вологощита у складних умовах
 
Корпус камери α7R IV характеризується підвищеною зносостійкістю, оскільки панелі та внутрішній каркас виготовлені з легкого, але високоміцного магнієвого сплаву. Саме тому пристрій є міцним та легким. У відповідь на пропозиції професіоналів підвищити вологостійкість були краще герметизовані кришки акумуляторного відсіку та роз'ємів, а також усі з'єднання. Замість шарнірного з'єднання кришки відсіку для карт пам'яті встановлено повзунковий механізм із подвійною герметизацією. Також були перевіряти ще раз шляхи попадання пилу і вологи, а до вузла кріплення об'єктива доданий амортизатор, щоб забезпечити надійну роботу в складних умовах.

Удосконалені засоби управління для впевненої та зручної роботи
 
Новий багатофункціональний перемикач дозволяє швидко і зручно переміщати точку фокусування, щоб не упустити об'єкт, що рухається. Щоб покращити відгук кнопки для простого та впевненого керування, за запитами професійних користувачів ми змінили текстуру поверхні. Крім того, ми збільшили кнопку AF-ON, оптимізували її розташування для зручності доступу, тому клацання тепер відчувається по-іншому. Новий фіксатор диска експокоригування при кожному натисканні поперемінно блокує і розблокує, а в положенні блокування він не дозволяє випадково повернути диск. Ці покращення дозволяють вам зосередитися на спуску затвора і миттєво зафіксувати момент.

Різні функції сенсорного керування для свободи творчості
 
Сенсорне фокусування дозволяє вказати об'єкт у кромки кадру, просто торкнувшись екрана монітора. На сенсорній панелі можна керувати точкою фокусування: перемістіть її пальцем у необхідне місце у кадрі, коли увімкнено видошукач. Функція сенсорного відстеження полегшує відстеження об'єкта під час фото- та відеозйомки. Масштаб можна збільшити подвійним торканням. Крім того, швидкість відгуку сенсорної панелі в камері α7R IV приблизно в 1,5 рази вище, ніж у моделі α7R III.

Створення реалістичних 4K-відеороликів з високою роздільною здатністю
 
Щоб створювати 4K-відеоролики з високою роздільною здатністю з чудовою деталізацією та мінімальними ефектами муара та ступінчастості, в режимі Super можна стискати приблизно в 2,4 рази більше даних, ніж потрібно для формату 4K (QFHD: 3840 × 2160). Завдяки вдосконаленій обробці зображень камера α7R IV записує 4K-відеоролики з покращеною передачею кольору шкіри та більш плавною градацією відтінків кольорів. Крім кривих гамма-характеристик S-Log3 та S-Log2, камера α7R IV оснащена профілем зображення HLG (Hybrid Log-Gamma) для миттєвої зйомки у HDR та підтримує різноманітні функції для відеовиробництва у цьому форматі. Камера α7R IV записує дані в 4K у форматі XAVC S та забезпечує створення якісного зображення з високою швидкістю потоку – до 100 Мбіт/с.

Супершвидке та високоточне гібридне автофокусування для більш плавного та стабільного автофокусування при запису відео
 
Функція супершвидкого та високоточного гібридного автофокусування забезпечує більш плавне та стабільне автофокусування під час запису відео. Вона значно скорочує необхідність керування фокусом під час використання камери зі стабілізатором або під час відеозйомки без помічника. Нова функція сенсорного відстеження об'єкта також доступна під час запису відео. Щоб почати відстеження об'єкта, просто торкніться зображення на моніторі. При натисканні кнопки затвора до половини (або натисканні кнопки AF-ON) вмикається швидкий і тихий автофокус (AF-S), який спрощує запис відео, коли потрібний ідеальний результат (наприклад, під час зйомки весіль та документальних фільмів).

Сучасний рівень цифрового звукозапису завдяки мультиінтерфейсному роз'єму
 
До мультиінтерфейсного роз'єму додано цифровий звуковий інтерфейс. Використання камери разом з новим мікрофоном ECM-B1M або новим комплектом адаптера XLR-K3M XLR забезпечує запис чіткого звуку і зводить спотворення до мінімуму завдяки тому, що на камеру відправляється цифровий аудіосигнал. Відсутність дротів та акумулятора підвищує мобільність під час відеозйомки на системні камери серії α.
 
Широкі можливості запису
 
 Тепер камера α7R IV дозволяє змінити назву файлу з відеоматеріалами у форматі XAVC S. Наприклад, під час зйомки кількома камерами можна заздалегідь призначити код для полегшення ідентифікації. Також доступна функція інтервальної зйомки для створення відео з уповільненням руху. Ще ми оснастили пристрій різними функціями для професійних операторів, такими як підтримка чистого HDMI-сигналу, тимчасового коду / бітів користувача (TC/UB), управління записом, відображення/налаштування маркера, функція Zebra (Зебра), прискорена і уповільнена зйомка, одночасний запис проксі-відео, вилучення фотографій з відео та функція відображення даних гами.

Підтримка форматів екрану 4:3 та 1:1
 
Крім традиційних форматів 3:2 та 16:9, камера α7R IV тепер підтримує формати 4:3 та 1:1. Завдяки цьому професійні користувачі можуть вибирати різні типи даних для більшої кількості різноманітних носіїв.

Покращення функції збереження параметрів камери
 
Тепер на картці пам'яті можна зберегти набагато більше налаштувань камери, які можна вважати іншими камерами такої ж моделі. Ви також можете зберегти до 10 наборів параметрів камери завдяки функції Save/Load Setting (Зберегти/завантажити налаштування). Також можна імпортувати установки камери у програму для мобільних пристроїв Imaging Edge Mobile, після чого їх можна експортувати на інші камери такої ж моделі.

Створення налаштувань користувача для максимальної оперативності
 
Завдяки функції My Dial (Мій перемикач) три набори параметрів меню можна призначити переднім та заднім дисковим перемикачам та диску керування. Призначивши часто використовувані функції цим перемикачам, ви можете миттєво отримати до них доступ і керувати ними дотиком, поки утримуєте кнопку користувача. Кнопкам користувача можна призначити 113 функцій. Для фото-, відеозйомки та відтворення можна встановити окремі набори функцій.

Інтерфейс меню зі швидкими налаштуваннями користувача
 
Завдяки функції My Menu (Моє меню) можна зареєструвати до 30 часто використовуваних функцій, щоб їх можна було миттєво викликати. Крім того, можна створити меню користувача під свої потреби. Ілюстрації в меню користувача допомагають зрозуміти значення функцій і спрощують їх використання. Довідкову інформацію можна викликати натисканням кнопки delete (видалити) під час використання екрана меню.

Функції оцінювання та швидкого переходу для оперативного сортування зображень на знімальному майданчику
 
Фотографії можна оцінити від 1 до 5 зірок. Оцінка зберігається при імпорті до програми для ПК Imaging Edge (Viewer). Цю функцію та функцію захисту від випадкового видалення можна призначити кнопкам користувача (за замовчуванням — C3 для захисту від видалення). Такі функції застосовуються на екрані відтворення, де можна переглядати та видаляти серійні знімки, а також встановлювати для них захист, перебуваючи на майданчику або в дорозі. Зручні функції для швидкого та зручного перегляду зображень: швидкий перехід, що дозволяє переміщатися одразу через 10/100 фотографій та групування серійних знімків.

Тепер функція передачі даних FTP працює і у фоновому режимі
 
За допомогою цієї камери можна вибрати знімки та передати їх на спеціальний віддалений FTP-сервер через бездротову локальну мережу Wi-Fi. Для забезпечення максимальної безпеки підтримується захищений протокол передачі файлів FTPS, що забезпечує шифрування даних за допомогою SSL або TLS. Оскільки передача файлів за протоколом FTP підтримується у фонових процесах, файли із зображеннями можна передавати, не зупиняючи зйомку. У камері можна заздалегідь зареєструвати до дев'яти серверів FTP. Поліпшені функції дозволяють підвищити оперативність робочого процесу. Надсилайте файли за допомогою мобільних пристроїв, адже тепер у вас є можливість швидше вибрати знімки та передати дані по протоколу FTP через додаток для програми Transfer & Tagging. Доступний високошвидкісний зв'язок Wi-Fi на частоті 5 ГГц.
 
 
 

Sony A7R IV body black ILCE7RM4B.CEC - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоапарати А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите список з Фотоапарати Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при замовленні Sony A7R IV body black ILCE7RM4B.CEC Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари можна забрати в Павлограді максимально швидко.

Об'єктив у комплекті
Ні
Інтерфейси
  • 3.5 mini-jack
  • micro-HDMI
  • Micro USB
  • USB Type-C
  • WI-Fi
  • Bluetooth
  • NFC
Видошукач
Електронний
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів
4K (4096x2160)
Сенсорний дисплей
Так
Поворотний дисплей
Так
Кількість мегапікселів
61 Мп
Тип фотокамери
Системний фотоапарат
Виробник
Sony
Стабілізація зображення
Стабілізація зсувом матриці
Розмір матриці
Full frame (36 x 24 мм)
Тип та розмір матриці
Повнокадрова (35,7 x 23,8 мм) CMOS-матриця Exmor R на 35 мм
Загальна кількість пікселів
Прибл. 62,5 МП
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 61,0 МП
Об'єктив
Об'єктиви Sony з байонетом E
Співвідношення сторін
3,2
Тип фокусування
Швидке гібридне автофокусування (фазове АФ/контрастне АФ)
Робочий діапазон автофокусування
EV-3–EV-20 (при еквіваленті ISO 100 та встановленому об'єктиві зі світлосилою f/2,0)
Режими автофокусування
AF-A (автоматичне автофокусування), AF-S (автофокусування для одного знімка), AF-C (безперервне автофокусування), DMF (пряме ручне фокусування), ручне фокусування
Вибір точки автофокусування
Повний кадр, 35 мм: 567 пікселів (фазове автофокусування), режим APS-C з повнокадровим об'єктивом: 325 пікселів (фазове автофокусування), з об'єктивом APS-C: 247 пікселів (фазове автофокусування) / 425 пікселів (контрастне автофокусування)
Режими виміру експозиції
Мультисегментний, центрозважений, точковий, точковий по стандартній/крупній ділянці, усереднений для всього екрану, по найяскравішій області
Компенсація експозиції
+/-5.0EV (з кроком 1/3 EV, 1/2 EV на вибір) (при використанні колеса експокоригування: +/- 3EV (1/3 EV кроки))
Брекетинг автоекспозиції
Брекетинг: безперерв., Брекетинг: покадровий, 3/5/9 кадрів на вибір. Вибір 3 або 5 кадрів з кроком 1/3, 1/2, 2/3, 1.0, 2.0 або 3.0 EV, вибір 9 кадрів з кроком 1/3, 1/2, 2/3 або 1.0 EV.
Характеристики видошукача
Кольоровий видошукач електронний 1,3 см (тип 0,5), UXGA OLED
Баланс білого
Авто / Денне світло / Тінь / Хмарно / Лампи розжарювання / Люмінесцентне освітлення (Теплий білий / Холодний білий / Денний білий світло / Денне світло) / Спалах / Під водою / Колірна температура (2500–9900 K) та кольоровий фільтр від (G7 до M7 (57 кроків), від A7 до B7 (29 кроків)) / Налаштування користувача
Брекетинг балансу білого
3 кадри, В/Н з можливістю вибору
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом
+/-3,0 EV (перемикання між кроками 1/3 та 1/2 EV)
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом
3/5/9 кадрів на вибір. При виборі 3 або 5 кадрів із кроком 1/3, 1/2, 2/3, 1.0, 2.0, 3.0 EV, при виборі 9 кадрів із кроком 1/3, 1/2, 2/3, 1.0 EV.
Зовнішній спалах
Системний спалах Sony α сумісний з мультиінтерфейсним роз'ємом; для використання спалаху, сумісного з автоблокованим роз'ємом для кріплення аксесуарів, підключіть адаптер
РК дисплей
7,5 см (тип 3,0), TFT
Інтерфейс для підключення до комп'ютера
Зовнішній накопичувач, MTP, пульт дистанційного керування для ПК
Акумулятор
Один акумулятор NP-FZ100
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 530 знімків (видошукач) / прибл. 670 знімків (ЖК-монітор), стандарт CIPA11
Карта пам'яті
Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою UHS-I/II), SDXC (з підтримкою UHS-I/II), microSD, microSDHC, microSDXC
Операційне середовище
32–104 °F / 0–40 °C
Комплектація
• Кабель живлення
• Акумулятор NP-FZ100
• Захист проводів
• Зарядний пристрій BC-QZ1
• Плечовий ремінь
• Заглушка для камери
• Заглушка роз'єму для кріплення аксесуарів
• Кришка видошукача
• Кабель USB Type-C
Габарити (Ш х В х Г)
Прибл. 128,9 x 96,4 x 77,5 мм, прибл. 128,9 x 96,4 x 67,3 мм (від рукоятки до монітора)
Вага
Прибл. 665 г