Godox SA-06 ірісова діафрагма для S30

Код товару: С000011628
Фото: Godox SA-06 ірісова діафрагма для S30

У наявності

Ціна: 1 700 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Проекційна насадка Godox SA-P допоможе Вам самостійно формувати світло і тінь у вашій студії, роблячи ваші фотографії більш цікавими, використовуючи в якості джерела світла фокусируемое LED-моноблок Godox S30.
Пелюсткова Діафрагма використовується в тому випадку, коли необхідно плавно змінювати діаметр пучків світла, що проходять через об'єктив проекційної насадки. Вона вставляються в проріз в корпусі проекційної насадки.
Світлові модифікатори - маски гобо, заслінки, сітки, діафрагма і т.д. в комплект поставки не входять, і купуються окремо.
 
Комплект поставки:
- Пелюсткова (Ирисовая) Діафрагма 1шт
 
 
 

Godox SA-06 ірісова діафрагма для S30 - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Насадка зі знижками? Щоб запросто підібрати Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Насадки на студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Godox SA-06 ірісова діафрагма для S30 Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Луцьку максимально швидко.

Країна-виробник товара - Китай

Вага упаковки - 0.06 кг

Виробник - Godox

Тип  - Спот / Тубус

Габарити упаковки - 11 × 11 × 2.5 см

Обʼємна Вага Упаковки - 0.1 кг