Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм

Код товару: С000007807
Фото: Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм

У наявності

Ціна: 836 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Standard

Рефлектор Rime Lite Standard дає "жорстке" спрямоване світло, створюючи різкі тіні.

Рефлектор має діаметр 165 мм та забезпечує світловий потік з кутом освітлення 60°. Його можна використовувати разом із парасолькою, для встановлення якої в рефлекторі передбачено спеціальний отвір.

На стандартний рефлектор Rime Lite також можна встановити "шторки" Barn Door 165 мм, що дозволяють точніше керувати світловим потоком, а також використовувати кольорові світлофільтри.

Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Насадка за ринковими розцінками? Щоб легко підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами будуть усі Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Rime Lite. Виникли при підборі Rime Lite Рефлектор Standard 165 мм Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлену продукцію можна отримати в Сумах в потрібні терміни.

Назва Рефлектор Standard 
Модель RSTN 165
Діаметр (мм)  165
Кут освітлення  60°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 220
Гарантія (міс) 12