Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла

Код товару: С000011703
Фото: Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла

У наявності

Ціна: 1 316 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Сферичний розсіювач Godox ML-CD15 розроблений для спільного використання з освітлювачами серії ML (Godox ML30/ML30Bi/ML60/ML60Bi) та LC (Godox Litemons LC30D/LC30Bi), а також може використовуватись з іншими освітлювачами з байонетом Godox. Призначений для пом'якшення світлового потоку та перерозподілу поверхні свічення.
 
Розсіювач виготовлений з силікону, і завдяки гнучкій складній конструкції забезпечує різні способи формування світла.
 
У комплект входять три пластикові кільця для встановлення розсіювача на освітлювачі з різною формою та різними типами кріплення. Розсіювач ML-CD15 можна встановити на освітлювач з байонетом Godox, на накамерні спалахи з круглою головкою (наприклад Godox V1) або на більшість спалахів з прямокутною головкою.
 
У повністю розкладеному стані сферичний розсіювач висвітлить простір на 360 градусів. Якщо задня частина розсіювача складена, світловий потік обмежується на 180 градусів, а при складанні передньої частини можна досягти більшої контрастності.
 
Силіконовий розсіювач дуже компактний, не вимагає збирання, легко складаютєся при зберіганні або транспортуванні.
 
 
    
 
 
 

Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Насадка за доступною ціною. Щоб легко підібрати Насадка, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Bowens. Якщо з'явилися при купівлі Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла Запитайте нашого менеджера. Товар можна отримати в Чернівцях в потрібні терміни.

Країна-виробник товара Китай

Вага упаковки 0.4 кг

Обʼємна Вага Упаковки 0.6 кг

Габарити упаковки 15 × 15 × 10 см

Виробник Godox

Тип Софтбокс

Форма Софтбокса Сферичний