Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

Код товару: С000007800
Фото: Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Back

Фоновий рефлектор Rime Lite Back з кутом освітлення 75° гарантує не тільки рівномірне освітлення фону, але й за рахунок спеціальної скошеної форми виключає випадкове потрапляння світла в об'єктив.

Конструкція рефлектора Rime Lite Back дозволяє обертати його навколо осі для швидкої установки необхідного кута освітлення.

Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Насадка за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Falcon. З'явилися під час підбору Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм Запитайте наших професіоналів. Доставка проводиться Вінниці у мінімальні терміни.

Назва Рефлектор Back
Модель RBG 330     
Діаметр (мм)  N/A
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 330
Гарантія (міс) 12