Godox BDR-W42 Beauty Dish 42 см портретна тарілка біла

Код товару: С000011718
Фото: Godox BDR-W42 Beauty Dish 42 см портретна тарілка біла

Нема в наявності

Ціна: 1 890 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Портретна тарілка (Beauty Dish) Godox BDR-W 42 см є незамінним аксесуаром фотостудії для портретної зйомки.
 
Принцип роботи полягає у перевідображенні світла від дефлектора до рефлектора. Ця модель відображає поверхню білого кольору, що дає м'яке відображення в порівнянні сріблястої поверхні. Найбільш яскраво виражається якість світла від портретної тарілки з відривом 1,5-2 м, який замінимо ні парасолькою, ні софтбокcом. Діаметр рефлектора 42 см. Розсіювач забезпечує рівномірне світло і круглий відблиск в очах моделі.
 
Для більш спрямованого світлового потоку та високого рівня контрасту з портретним рефлектором Godox BDR-W (42см) Beauty Dish White можна використовувати відповідні стільники та тканинний дифузор, які купуються окремо.
 
 
 
 

Godox BDR-W42 Beauty Dish 42 см портретна тарілка біла - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Насадка за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Насадка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Bowens. З'явилися під час підбору Godox BDR-W42 Beauty Dish 42 см портретна тарілка біла Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Кременчуці у стислі строки.