Godox AK-R21 проекційна насадка

Код товару: С000011901
Фото: Godox AK-R21 проекційна насадка

У наявності

Ціна: 3 389 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Комплект містить все для початку роботи:
- Об'єктив Godox AK-R27
- Адаптер Godox AK-R28 для круглої голівки
- Тримач слайдів Godox AK-R26
- Два демонстраційні слайди
- Чохол для зберігання
 
Таким чином, проекційна насадка готова до роботи «з коробки». Завдяки додатковим проекційним об'єктивам і слайдам, спалахи та освітлювачі набувають ще більше можливостей для креативу фотографа.
 
Сумісні пристрої:
- Акумуляторні спалахи Godox Wistro AD100Pro, Godox Wistro AD200/AD200Pro з круглою головою H200R (через адаптер AK-R28, входить до комплекту)
- LED-освітлювачі Godox LITEMONS LC30BI / LC30D (через адаптер AK-R28, входить до комплекту)
- Накамерні спалахи з круглою головкою Godox Ving V1 (через адаптер AK-R28, входить до комплекту)
- Акумуляторний спалах Godox Wistro AD200/AD200Pro з прямокутною імпульсною головкою (через адаптер Godox AK-R25, купується додатково)
- Накамерні спалахи з прямокутною головкою Godox Ving V860II / V860III, Godox ThinkLite TT685 / TT685II (через адаптер Godox AK-R25, купується додатково)
 
Godox AK-R21 — Проекційна насадка для компактних спалахів
Втілить мрію в реальність
Від чудових краєвидів до космічного простору, від вінтажного стилю кантрі до атмосфери кіберпанку — все це може стати локацією для вашої зйомки, якщо у вас є проекційна насадка AK-R21 та уява. AK-R21, що підтримує можливість використання додаткових проекційних лінз і слайдів, подарує вам нескінченне натхнення, а ваші камерні спалахи та джерела постійного світла отримають нові можливості.
 
Чи існують кордони уяви?
Ні, уява — безмежно, як сам всесвіт. З різними наборами слайдів можна додати у зображення чудові форми, кольори та художні елементи, тому єдиним обмеженням буде ваша уява. Незалежно від того, наскільки абстрактною чи нереалістичною є ваша концепція зйомки, тепер ви можете реалізувати найсміливіші творчі ідеї за допомогою AK-R21.
* Набори слайдів купуються окремо.
 
Для прямокутних та круглих спалахів
Це ідеальне поєднання зручності та можливостей. Проекційну насадку AK-R21 можна встановити на спалах з круглою головкою (адаптер AK-R28 входить до комплекту) або на спалах з прямокутною головкою (адаптер AK-R25 купується окремо). Тому насадка сумісна з AD200Pro (з круглою головкою та головкою Френеля), AD100Pro, LC30, V1 та майже з усіма камерними спалахами різних брендів.
 
Результат видно заздалегідь
Цю можливість особливо оцінять фотохудожники. Ефект, що формується насадкою, можна побачити заздалегідь за допомогою моделюючого світла спалаху, що дозволить працювати набагато зручніше та ефективніше. Продумана до дрібниць конструкція допоможе легко отримати ідеальне зображення. При установці на спалах проекційну насадку можна повернути на 360° для легкого налаштування малюнка проекції, згідно з авторською задумкою. На адаптер кріплення нанесена градусна розмітка, що дозволяє легко і точно налаштувати проекцію.
 
Вибір об'єктивів
У комплект поставки входить готовий до використання набір, що включає проекційну насадку, спеціально розроблений для неї об'єктив 65 мм та два демо слайди. Об'єктиви виготовлені з високою точністю, що дозволяє усунути аберації кольорів від центру до краю світлового відбитка. Насадка формує чіткі контури світла та яскраві зображення, що ніби оживають у кадрі. Крім об'єктива, що входить до комплекту, 65 мм, ви можете придбати додатково ще два об'єктиви з фокусною відстанню 50 мм і 83 мм.
* Для отримання кращого результату рекомендується збільшити зум вашого спалаху до 80 мм.
 
Різко або розмито
Якщо ви хочете використовувати більш реалістичні або абстрактні елементи в кадрі, ви можете просто повернути об'єктив, щоб отримати більш різку або розмиту проекцію та досягти бажаного ефекту.
 
Універсальне кріплення
Завдяки універсальному різьбовому кріпленню 1/4" яке розташоване на кріпильному адаптері ви можете встановити проекційну насадку не тільки на сам спалах, а й безпосередньо на стійку або штатив. Можливість кріплення накамерного спалаху на проекційній насадці, яка встановлена на стійці, дозволить точно визначити кут освітлення та уникнути нахилу під впливом ваги. Різні способи встановлення дозволяють надійно та зручно фіксувати AK-R21.
 
Додайте магії до будь-якого жанру зйомки
Будь то портретна, предметна, модна, рекламна зйомки або будь-який інший жанр, ви завжди знайдете натхнення разом з AK-R21. Магія творчості чекає на вас, просто розкрийте свою уяву.
 
Весь світ — ваша студія
Світ може стати джерелом натхнення для вас і нові ідеї можуть з'явитися в будь-який час і в будь-якому місці. Коли це станеться, проекційна насадка AK-R21 буде готова, щоб зафіксувати цей момент. Адже її створено для безмежного творчого мислення.
 
 
 
 

Godox AK-R21 проекційна насадка - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Насадки на студійне світло А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Насадка на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Насадка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Godox AK-R21 проекційна насадка Запитайте наших менеджерів. Посилку отримаєте Дніпрі в потрібні терміни.

Обʼємна Вага Упаковки 0.75 кг

Габарити упаковки 18 × 15 × 11 см

Виробник Godox

Тип Спот / Тубус

Країна-виробник товара Китай

Вага упаковки 0.35 кг