Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри)

Код товару: С000011638
Фото: Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри)

У наявності

Ціна: 920 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Набір Godox BD-04 Barndoor Kit, шторки, соти і кольорові гелі, є універсальним рішенням для управління світловим потоком студійних спалахів.
 
Дизайн чотирьох-пелюсткових шторок передбачає установку на стандартний 7-дюймовий рефлектор із кріпленням Bowens.
 
Вони дозволяють гнучко управляти формою світлового потоку студійної спалаху.
 
Стільниковий решітка, що входить в комплект, робить світловий пучок більш спрямованим і жорстким.
 
Кольорові гелі, жовтий, зелений, червоний і синій, у свою чергу, дозволяють надати світла спалаху драматичний або творчий колірний ефект.
 
 
 

Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Насадка за доступною ціною. Щоб не витрачати час на підбір Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Bowens. Якщо з'явилися при купівлі Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилання прийде в Івано-Франківську без затримок.

Виробник - Godox
Країна виробник - Китай