Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30

Код товару: С000011697
Фото: Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30

Нема в наявності

Ціна: 903 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Тримач масок GOBO Godox SA-10 для проекційної насадки Godox SA-P використовується зі світлодіодними освітлювачами Godox S30.
 
Тримач, виготовлений з металу, вставляється в проріз в корпусі проекційної насадки. Маска GOBO з набору масок з вирізаними на ній візерунками встановлюється в Тримач. Промінь, що проектується приладом через неї, фокусується на фоні або об'єкті зйомки.
 
Характеристики:
Виробник: Godox
Тип: Тримач/Кронштейн
Матеріал: метал.
Вага: 0.05 кг
 
 
 

Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30 - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка з вигодами для бюджету Щоб легко було підібрати Насадка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Не варто сумніватися як товари. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при підборі Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30 Питання можна задати нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Слов'янське якомога швидше.

Характеристики:
Виробник: Godox
Тип: Тримач/Кронштейн
Матеріал: метал.
Вага: 0.05 кг