Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30

Код товару: С000011697
Фото: Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30

У наявності

Ціна: 541 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Тримач масок GOBO Godox SA-10 для проекційної насадки Godox SA-P використовується зі світлодіодними освітлювачами Godox S30.
 
Тримач, виготовлений з металу, вставляється в проріз в корпусі проекційної насадки. Маска GOBO з набору масок з вирізаними на ній візерунками встановлюється в Тримач. Промінь, що проектується приладом через неї, фокусується на фоні або об'єкті зйомки.
 
Характеристики:
Виробник: Godox
Тип: Тримач/Кронштейн
Матеріал: метал.
Вага: 0.05 кг
 
 
 

Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30 - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Насадки на студійне світло фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Насадка З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Насадка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Насадки на студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Rime Lite. Якщо виникли під час підбору Godox SA-10 адаптер для масок GOBO для Godox S-30 Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Івано-Франківську в швидкі терміни.

Характеристики:
Виробник: Godox
Тип: Тримач/Кронштейн
Матеріал: метал.
Вага: 0.05 кг