Marumi FIT + SLIM Circular PL 77mm

Код товару: С000012136
Фото: Marumi FIT + SLIM Circular PL 77mm

У наявності

Ціна: 2 786 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Marumi FIT+ SLIM Circular PL - Одним із універсальних та широко використовуваних фільтрів у колі професійних фотографів є світлофільтр Marumi FIT+ SLIM Circular PL. Цей оптичний пристрій застосовується в основному для фотографування різних природних пейзажів - гірських річок, листяного лісу, веселки, а також зйомки архітектури і навіть при макрозйомці.Суть роботи світлофільтра Marumi Circular PL полягає у перетворенні поляризованого світла певним чином, насичуючи при цьому кольори та роблячи знімки більш виразними. Світло стає поляризованим при відображенні неметалевих поверхонь. При використанні світлофільтру Marumi Circular PL якість знімків помітно покращується - колір неба стає темнішим і виразнішим, у той час як яскравість хмар залишається незмінною, вода набуває прозорості та глибини. У разі туману або атмосферного серпанку світлофільтр Marumi Circular PL збільшить контрастність картини. Використовуючи поляризований світлофільтр, необхідно збільшити експозицію вдвічі. У структуру світлофільтра входить багатошарове покриття, що просвітлює, завдяки якому світловий потік меншою мірою відбивається від поверхні світлофільтра, покращуючи світлопропускання всієї оптичної системи в цілому. У структуру світлофільтра входить багатошарове покриття, що просвітлює, завдяки якому світловий потік меншою мірою відбивається від поверхні світлофільтра, покращуючи світлопропускання всієї оптичної системи в цілому.
 
Круговий поляризатор Marumi FIT+ SLIM Circular PL особливо добре підходить для тих, кому покриття не є обов'язковим. Одночасно можна досягти як відтворюваність відтінків, так і відтворюваність кольорів із високою насиченістю. Незважаючи на те, що пріоритет надається нейтральності кольору, коефіцієнт пропускання залишається приблизно на рівні 30% (в середньому 400-700 нм). Реалізовано тонку алюмінієву рамку, щоб уникнути віньєтування навіть з ширококутним об'єктивом. Легка конструкція кріплення, що обертається. Зроблено у Японії, технологія ламінування перевірена десятиліттями технічної наступності.
 
Характеристики:
Діаметр (мм): 67
Коефіцієнт фільтрації: 3,3x
Зменшення діафрагми: 1,7
Коефіцієнт пропускання (середній): 30%
Матеріал рами: Алюміній
Структура рами: Обертова
Структура рами: Тонка рама
Структура рами: Матове оздоблення рами
Структура оправи: Кришка об'єктива, що прикріплюється.

Marumi FIT + SLIM Circular PL 77mm - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фільтри або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. З каталогу виберіть Фільтр за доступною ціною. Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Tamron. Виникли при підборі Marumi FIT + SLIM Circular PL 77mm Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Києві в швидкі терміни.

Діаметр (мм) 77
Коефіцієнт фільтрації 3,3x
Зменшення діафрагми 1,7
Коефіцієнт пропускання (середній) 30%
Матеріал рами Алюміній
Структура рами Обертова
Структура рами Тонка рама
Структура рами Матове оздоблення рами
Структура оправи Кришка об'єктива, що прикріплюється.