Marumi FS PLUS Lens Protect 82mm

Код товару: С000012131
Фото: Marumi FS PLUS Lens Protect 82mm

У наявності

Ціна: 2 308 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Marumi FS PLUS Lens Protect - це нова базова модель протектора з водовідштовхувальним захистом, що добре підходить для тих, кому розумний захист і простота догляду є пріоритетом.
 
Оптичне біле скло з водовідштовхувальними властивостями та захистом від відбитків пальців. Високий коефіцієнт пропускання близько 98,3% (середня швидкість 400-700 нм) Вісім шарів покриття антивідблиску забезпечують коефіцієнт відображення 0,5% (в середньому 420-680 нм). Реалізовано тонку алюмінієву оправу, що дозволяє уникнути віньєтування навіть при використанні ширококутного об'єктива. Зроблено в Японії
 
Фільтр Lens Protect повністю захищає крихкий і дорогий об'єктив камери від пилу, відбитків пальців, подряпин і, що більш важливо, фізичних ударів і пошкоджень, не впливаючи на якість зображення. Багато фотографів встановлюють УФ-фільтр переважно з метою захисту. Однак УФ-фільтр призначений в першу чергу для захисту від ультрафіолетового випромінювання за оптичним значенням. Він забезпечує певний ступінь фізичного захисту, наприклад, запобігає появі подряпин. Ця функція захисту залежить від УФ-захисту. Якщо ви хочете захистити камеру та об'єктив від фізичних пошкоджень або механічних ударів, ви повинні подумати про вибір захисної плівки для об'єктива.
 
У будь-якому випадку для захисту лінз також рекомендується використовувати УФ-захист. Однак очікувати на такий же рівень оптичних переваг від фізичного захисту буде дорожче. Захисні лінзи забезпечують повний захист, але використовуються УФ-фільтри, що враховують місце зйомки та погоду.
 
 

Marumi FS PLUS Lens Protect 82mm - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри або інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за прийнятною ціною? Щоб легко було підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Hoya. Виникли при замовленні Marumi FS PLUS Lens Protect 82mm Запитайте наших фахівців. Товари отримаєте Слов'янське максимально швидко.

Назва товару Світлофільтр захисний Marumi FS PLUS Lens Protect
Виробник Marumi
Тип Зашистний
Розмір 82 мм