Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82mm

Код товару: С000012144
Фото: Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82mm

У наявності

Ціна: 6 527 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Marumi Magnetic Slim Basic Kit - комплект для початківців користувачів містить базові компоненти лінійки - Magnetic Slim Lensі Protect/Adapter, Magnetic Slim Circular PL, Magnetic Slim ND16 і Magnetic Slim Lens Cap.
 
Високоміцна та чудова корозійностійка рама з сильною магнітною силою. Комбінація ND16 (1,2) та кругового поляризатора доступна у верхній частині Lens Protect/Adp. Видатні експлуатаційні характеристики, стійкість до води/олії/відбитків пальців Доступні 67/77/82 мм. Додається спеціальна магнітна кришка об'єктива.
 
Зменшений за рахунок товщини зовнішньої різьби в порівнянні зі звичайними фітингами, що вкручуються. Має раму з алюмінієвого сплаву A6063, яка відрізняється високою міцністю та відмінною стійкістю до корозії. Постійний магніт із сильною магнітною силою Коефіцієнт фільтра 16x, 4 ступені, доступний ND-фільтр оптичної щільності 1,2 (значення технічних характеристик) Циркулярний поляризатор з високим пропусканням (HTC) працює приблизно на 1,2 ступені.
 
Водо-/масловідштовхувальне покриття легко видаляє воду за допомогою вентилятора. Такі неприємні відчуття, як піт, крем для шкіри, лосьйон, відбитки пальців або складні жирні плями будуть видалені. Антивідблиск покриття забезпечує низьке відображення.. В комплект входить спеціальна тонка магнітна кришка для об'єктива.
 

Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82mm - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр за собівартістю. Щоб правильно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi І Ви побачите перелік з Фільтри Marumi. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. Якщо з'явилися при підборі Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82mm Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Краматорську в необхідні терміни.

Назва товару Світлофільтр Magnetic Slim Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82 м
Виробник Marumi
Тип Комплект фільтрів
Розмір 82мм