Elinchrom Утримувач-присоска

Код товару: 12904
Фото: Elinchrom Утримувач-присоска

У наявності

Ціна: 1 518 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Вакуумний тримач забезпечує надійне кріплення студійного спалаху вагою до 2.5кг до будь-якої гладкої та глянсової поверхні. Дозволяє вирішити проблему з розміщенням спалахів у невеликому приміщенні, наприклад, встановити спалах на віконному склі. Тримач складається з вакуумної присоски діаметром 12см, 16см кронштейном з можливістю повороту та стандартним кріпленням для встановлення студійного спалаху. Зручна конструкція тримача дозволяє встановити спалах за лічені секунди. Ідеально підходить для використання з компактними студійними спалахами Elinchrom D-Lite 2/4 , Elinchrom STYLE 500 BX-Ri / 250 BX-Ri та легкими генераторними головками. За допомогою тримача для спалаху, можна створювати складні та креативні схеми освітлення у невеликих приміщеннях для отримання фотографій високої якості.

Тримач з присоскою Elinchrom Vacuum Grip поєднує в собі передові технології, швейцарську точність у роботі та якісні матеріали для тривалого терміну служби.

  • Кріплення до будь-якої гладкої та глянсової поверхні
  • Навантаження до 2.5 кг
  • Поворотна конструкція кронштейна
  • Надійна вакуумна присоска
  • Швидке та зручне кріплення
  • Оптимальне рішення для невеликих приміщень

Elinchrom Утримувач-присоска - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Аксесуари для студійного обладнання та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Аксесуар за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Аксесуар, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Elinchrom і Ви побачите, які доступні для замовлення Аксесуари для студійного обладнання Elinchrom. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. Виникли при підборі Elinchrom Утримувач-присоска Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлений товар можна отримати Дніпродзержинське у стислі строки.