Heliopan 52mm Pol Circular Slim SH-PMC

Код товару: 14589
Фото: Heliopan 52mm Pol Circular Slim SH-PMC

У наявності

Ціна: 2 726 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Високоякісний поляризаційний світлофільтр у тонкій оправі із системою мультипросвітлення SH-PMC, що включає водовідштовхувальний шар.

Поляризаційні світлофільтри виконані із спеціального оптичного скла з унікальною пропускною здатністю. Вони затримують відбиті промені, які при відображенні від деяких поверхонь поляризуються, при цьому насичуючи кольори. Відбиття від металевих поверхонь поляризатори не затримують.

Звичайні сфери його застосування - це звичайно ж зйомка пейзажів, коли поляризаційний світлофільтр насичує колір неба, робить яскравими дахи будинків, вода стає прозорою... видно дно і плаваючих рибок. Також зйомка крізь скла, зйомка листя і трави, які також досить сильно схильні до ефекту впливу відбитих променів.
 

Heliopan 52mm Pol Circular Slim SH-PMC - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр за собівартістю. Щоб швидко підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Heliopan І Ви побачите перелік з Фільтри Heliopan. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Heliopan 52mm Pol Circular Slim SH-PMC Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари заберіть в Чернігові у мінімальні терміни.