Heliopan 77mm Pol Circular Slim SH-PMC

Код товару: 14594
Фото: Heliopan 77mm Pol Circular Slim SH-PMC

У наявності

Ціна: 4 812 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Високоякісний поляризаційний світлофільтр у тонкій оправі із системою мультипросвітлення SH-PMC, що включає водовідштовхувальний шар.

Поляризаційні світлофільтри виконані із спеціального оптичного скла з унікальною пропускною здатністю. Вони затримують відбиті промені, які при відображенні від деяких поверхонь поляризуються, при цьому насичуючи кольори. Відбиття від металевих поверхонь поляризатори не затримують.

Звичайні сфери його застосування - це звичайно ж зйомка пейзажів, коли поляризаційний світлофільтр насичує колір неба, робить яскравими дахи будинків, вода стає прозорою... видно дно і плаваючих рибок. Також зйомка крізь скла, зйомка листя і трави, які також досить сильно схильні до ефекту впливу відбитих променів.

Heliopan 77mm Pol Circular Slim SH-PMC - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Heliopan і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Heliopan. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Cokin. Виникли при підборі Heliopan 77mm Pol Circular Slim SH-PMC Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Нікополі у мінімальні терміни.