Heliopan 72mm Pol Circular Slim SH-PMC

Код товару: 14593
Фото: Heliopan 72mm Pol Circular Slim SH-PMC

У наявності

Ціна: 4 301 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Високоякісний поляризаційний світлофільтр у тонкій оправі із системою мультипросвітлення SH-PMC, що включає водовідштовхувальний шар.

Поляризаційні світлофільтри виконані із спеціального оптичного скла з унікальною пропускною здатністю. Вони затримують відбиті промені, які при відображенні від деяких поверхонь поляризуються, при цьому насичуючи кольори. Відбиття від металевих поверхонь поляризатори не затримують.

Звичайні сфери його застосування - це звичайно ж зйомка пейзажів, коли поляризаційний світлофільтр насичує колір неба, робить яскравими дахи будинків, вода стає прозорою... видно дно і плаваючих рибок. Також зйомка крізь скла, зйомка листя і трави, які також досить сильно схильні до ефекту впливу відбитих променів.

Heliopan 72mm Pol Circular Slim SH-PMC - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. З асортименту підберіть Фільтр З вигодами? Щоб правильно вибрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Heliopan і перед вами з'явиться все Фільтри Heliopan. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли під час вибору Heliopan 72mm Pol Circular Slim SH-PMC Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Білій Церкві своєчасно.