Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20°

Код товару: К000000872
Фото: Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20°

Нема в наявності

Ціна: 1 521 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey, часто называемый «тубус», служит для создания эффекта светового пятна, позволяющего сделать акцент на какой-либо детали снимаемого объекта, например, для подсветки волос модели.

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey содержит соты для ограничения угла освещения и смягчения светового потока.

Рефлектор Hyundae Photonics Snoot Honey 90мм выдает световой поток 20° и имеет разборную конструкцию, что делает его более универсальным.

Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20° - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка за низькою ціною? Щоб вам простіше було підібрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Hyundae і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Hyundae. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при підборі Hyundae Рефлектор Snoot Honey RF 5006 90мм 20° Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Олександрії в швидкі терміни.