Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів

Код товару: С000010617
Фото: Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів

У наявності

Ціна: 880 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір Godox BD-07 складається зі шторок, стільникових грат і чотирьох кольорових гелів. Він є універсальним рішенням для керування світловим потоком портативних спалахів Godox AD200 або AD200Pro при використанні їх із прямокутною імпульсною головкою Speedlight Head.
Дизайн чотирьох-пелюсткових шторок передбачає встановлення безпосередньо на імпульсну головку. Кожен із чотирьох пелюстків шторок встановлюється незалежно від інших, щоб досягти потрібної подачі світла.
Чотири кольорові гелеві фільтри з набору встановлені в спеціальні оправки. Це дозволяє миттєво встановлювати або міняти будь-який із них шляхом встановлення в шторки. Набір включає фільтри червоного, синього, жовтого та зеленого кольорів. Гелі допомагають створювати творчі світлові ефекти на ваших зображеннях.
Стільникові грати, при необхідності встановлюються в шторки, робить світловий пучок більш спрямованим і жорстким.
Все це дозволяє гнучко керувати формою та кольором світлового потоку портативного спалаху Godox AD200/AD200Pro при використанні її з прямокутною імпульсною головкою Speedlight Head.

Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. З асортименту виберіть Насадка за доступною ціною. Щоб легко було підібрати Насадка, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при підборі Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів Запитайте нашого менеджера. Надсилання проводиться в Кропивницькому в швидкі терміни.