Hyundae Соты для рефлектора 20° 210мм

Код товару: К000000881
Фото: Hyundae Соты для рефлектора 20°  210мм

Нема в наявності

Ціна: 1 452 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сота застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, тому що не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів; і для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Опис Соти Hyundae Photonics 20° 210мм
 
Сота Hyundae Photonics 20 ° являє собою металеву дрібнокомірчасту сітку, закріплену в круглій оправі для встановлення на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку з кутом 10°.
 
Сота Hyundae Photonics 20° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, тому що не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 
 
 

Hyundae Соты для рефлектора 20° 210мм - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із асортименту Насадка вигідно? Щоб правильно підібрати Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Hyundae і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Hyundae. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Bowens. З'явилися під час замовлення Hyundae Соты для рефлектора 20° 210мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення можна забрати в Кропивницькому максимально швидко.

Назва товару
Стіни Hyundae Photonics 20° 210 мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
стільники