Godox FLS8 оптична насадка з лінзою Френеля

Код товару: С000011299
Фото: Godox FLS8 оптична насадка з лінзою Френеля

У наявності

Ціна: 6 500 6 281 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Godox FLS8 - це оптичний модифікатор з можливістю фокусування. Об'єктив має байонет типу Bowens. Внутрішній діаметр FLS8 становить 8 дюймів (203 мм), а регульовані кути освітлення становлять 10-40°. У поєднанні з відеосвітлом інтенсивність освітлення збільшується в 4 (широкий кут) до 19 (вузький кут) разів відповідно. FLS8 сумісний зі світлодіодними лампами Godox з кріпленням Bowens, за винятком M600D. Для лампи M600D підійде об'єктив FLS10.

 

Використовуючи FLS8 у поєднанні з постійним світлодіодним світлом, освітленість збільшується в 4 (широкий кут) разів до 19 (точкова) разів відповідно. Чіткий промінь світла з різкою і чіткою тінню надає зображенню незвичайну текстуру і характер.

 

  

Змінний кут променя проміня FLS8 можна регулювати від точки 10° до 40°.

 

Ергономічна та міцна конструкція лінз Френеля Godox забезпечує мінімізацію витоку світла та надійну довговічність.

 

  

FLS8 працює найкраще в поєднанні зі світлодіодними ліхтарями Godox. Він сумісний з більшістю світлодіодних світильників Godox Bowens Mount. M6000 і M600Bi несумісні через їх спеціальні монтажні кільця. Сумісний із 8-пелюстковими дверима Godox для точного вирізання та формування світла для більш творчих проявів.* (*купуються окремо).

 

Godox FLS8 оптична насадка з лінзою Френеля - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Насадка за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Насадки на студійне світло Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Godox. З'явилися під час замовлення Godox FLS8 оптична насадка з лінзою Френеля Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилання прийде в Кропивницькому найшвидше.