Hyundae Соты для рефлектора 30° 210мм

Код товару: К000000883
Фото: Hyundae Соты для рефлектора 30°  210мм

Нема в наявності

Ціна: 1 452 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Опис Соти Hyundae Photonics 30° 210 мм
 
 
Сота Hyundae Photonics 30° є металевою дрібнокомірчастою сіткою, закріпленою в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку з кутом 30°.
 
Сота Hyundae Photonics 30° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, оскільки не дає відображення у бік об'єктиву і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 
 
 
 
 

Hyundae Соты для рефлектора 30° 210мм - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Насадка на вигідних умовах. Щоб точно підібрати Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Hyundae і Вам будуть запропоновані різні Насадки на студійне світло Hyundae. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при виборі Hyundae Соты для рефлектора 30° 210мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Транспортуємо продукцію в Харкові в необхідні терміни.

Назва товару
Стіни Hyundae Photonics 30° 210 мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
стільники