Rime Lite Фильтры цветные для Barn Door 165 мм

Код товару: С000007842
Фото: Rime Lite Фильтры цветные для Barn Door 165 мм

Нема в наявності

Ціна: 1 131 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

CF 8011 (7 цветов)
Желатиновые цветные фильтры Rime Lite CF 8011 (7 цветов) используются с рефлектором Barn Door 160 мм. 
 
В набор входит 7 фильтров разных цветов, что позволяет окрасить свет от вспышки в любой выбранный Вами цвет для воплощения разнообразных художественных замыслов. 
 
Фильтры Rime Lite CF 8011 стойки к высокой температуре, но, все же, не рекомендуется использовать с пилотным светом 1 кВт на полной мощности.

Rime Lite Фильтры цветные для Barn Door 165 мм - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Аксесуари для студійного обладнання або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Аксесуар на кращих умовах. Щоб легше було підібрати Аксесуар, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при виборі Rime Lite Фильтры цветные для Barn Door 165 мм Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товар можна отримати в Чернівцях своєчасно.

Наименование Фильтры цветные
Бренд Rime Lite
Тип для Barn Door
Модель CF 8011
Диаметр (мм) 165 мм
Совместимость рефлектор Standard
Гарантия (мес) 12