Rime Lite Маска для софтбокса 90 см (30х90 см)

Код товару: С000007857
Фото: Rime Lite Маска для софтбокса 90 см (30х90 см)

У наявності

Ціна: 716 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Маска для октобоксу Rime Lite 90 см дозволяє перетворити звичайний круглий софтбокс, на стрипбокс з вузькою поверхнею, що розсіює, розміром 30х90 сантиметрів. Маска для октобоксу виготовлена ​​з щільного матеріалу чорного кольору, що не пропускає світло, що дозволяє сформувати одночасно м'який по центру, і жорсткіший ближче до краю світловий потік. Маска Rime Lite 90 кріпиться до бортика на передній межі октобоксу.
 
За рахунок простої конструкції без жорстких елементів, кругла маска для октобоксу Rime Lite 90 складається як звичайна тканина і не займає багато місця.
 
 

Rime Lite Маска для софтбокса 90 см (30х90 см) - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Аксесуар за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Аксесуар, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами будуть Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при купівлі Rime Lite Маска для софтбокса 90 см (30х90 см) Запитайте наших фахівців. Фототехніку отримаєте Вінниці максимально швидко.

Виробник
Rime Lite
Розмір
30х90 см
Тип
Соти та маски