Mircopro SB-030 35x140см

Код товару: С000009324
Фото: Mircopro SB-030 35x140см

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Вузький  софтбокс  SB-030 35x140см для фотографування зі студійними спалахами та джерелами постійного світла. Завдяки своїй формі - чудово підходить для зйомки на повний зріст.

Софтбокс-стрип Mircopro дозволяє створювати м'який, спрямований світловий потік із мінімальними втратами потужності освітлювача. Завдяки характерному світловому малюнку широко використовується в портретній, предметній та інтер'єрній фотозйомці. У комплект входять два світлорозсіювальні дифузори, внутрішній і зовнішній. Дифузори можна використовувати як разом, так і комбінувати їх кількість для отримання різного за характеристиками освітлення, від м'якого до жорсткого типу світла. Поворотне кріплення дозволяє використовувати софтбокс у вертикальній або горизонтальній орієнтації залежно від творчого завдання та розташування об'єкта зйомки.

Використання якісних матеріалів забезпечує тривалий термін служби софтбоксу, а термостійкий матеріал поверхні, що відбиває, не вигоряє з часом. Спиці виготовлені з високовуглецевої сталі та забезпечують гарний натяг поверхні софтбоксу та не деформуються. Софтбокс відмінно підійде для роботи з приладами імпульсного світла та світлодіодного постійного світла. При використанні освітлювачів з лампою розжарювання або галогенних ламп варто обмежитися потужністю 250-300Вт, щоб уникнути пошкодження софтбоксу, через відсутність у цій моделі вентиляційних отворів.

Mircopro SB-030 35x140см - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Софтбокси та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Софтбокс на кращих умовах. Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Mircopro І Ви побачите перелік з Софтбокси Mircopro. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Hyundae. Виникли при підборі Mircopro SB-030 35x140см Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Хмельницькому в необхідні терміни.

Особливості софтбоксу:

  • Тип: вузький софтбокс – стрип
  • Розміри: 35х140см
  • Кількість дифузорів: два
  • Байонет: Bowens