Godox SB-FW2290 22х90 см стріпбокс із стільниками

Код товару: С000011724
Фото: Godox SB-FW2290 22х90 см стріпбокс із стільниками

У наявності

Ціна: 1 911 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Стріпбокс із стільниками Godox SB-FW2290 (22x90см) це модифікатор світла, що дозволяє отримати м'який світлотіньовий малюнок на об'єкті, що знімається.
 
Призначений для використання на студійних спалахах як заповнююче, а також моделююче джерела світла. Закрита конструкція виключає паразитні відблиски та втрати світлового потоку. Срібляста поверхня, що відображає, забезпечує рівномірний розподіл світла всередині софтбоксу, білі напівпрозорі розсіювачі роблять світло більш м'яким. Стільники обмежують світловий потік - роблять його вужчим, залишаючи тільки паралельні промені, що дозволяє посилити контраст у знімку.
 
Прямокутні софтбокси зручніші з погляду займаного простору, восьмикутну насадку - октобокс - вважають за краще використовувати в портретній і предметній зйомці, коли важлива природна (кругла) форма відблиску. Підбирається під об'єкт, що знімається: невеликі октобокси застосовуються великолицевих портретів, для отримання м'якого освітлення. У ростовій зйомці підійдуть високі стрипбокси (витягнутий прямокутник) та будь-які інші великогабаритні модифікатори.
 
Складання конструкції інтуїтивно зрозуміле і не вимагає багато часу. Установка на студійне світло відбувається через байонетне з'єднання: литий алюмінієвий адаптер та змінне байонетне кільце на Bowens. Цей вид з'єднання забезпечує вільне обертання модифікатора.
 
Характеристики Godox SB-FW2290 (22x90см):
- Розмір: 22 x 90 см
- Байонет: Bowens
 
Комплектація:
- Стріпбокс із стільниками
- Кільце монтажне / адаптер під Bowens
- 2 розсіювачі (внутрішній та зовнішній)
- стільники
 
 

Godox SB-FW2290 22х90 см стріпбокс із стільниками - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Софтбокс зі знижками? Щоб точно підібрати Софтбокс, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Софтбокси Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Aputure. Виникли при підборі Godox SB-FW2290 22х90 см стріпбокс із стільниками Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлений товар можна отримати Кам'янець-Подільському в швидкі терміни.

Характеристики Godox SB-FW2290 (22x90см):
- Розмір: 22 x 90 см
- Байонет: Bowens
 
Комплектація:
- Стріпбокс із стільниками
- Кільце монтажне / адаптер під Bowens
- 2 розсіювачі (внутрішній та зовнішній)
- стільники