Godox CS85D Collapsible Lantern Softbox 85cm

Код товару: С000010558
Фото: Godox CS85D Collapsible Lantern Softbox 85cm

У наявності

Ціна: 3 527 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cферический Cофтбокс Godox Lantern діаметром 85 см
 
 
 
Розбірний ліхтар Godox CS85D ідеально підходить для створення м'якого та рівномірного світла, який поширюється у всіх напрямках, як у невеликому просторі, так і у великій студії. Завдяки куту розсіювання луча 270° цей софтбокс ідеально підходить для відеовиробництва, зйомки потокової трансляції в реальному часі та створення фільмів. Кріплення Bowens збільшує сумісність.
 
      
 
Оснащений кріпленням Bowens, софтбокс повністю сумісний з будь-якою спалахом або джерелом постійного світла з байонетом Bowens, наприклад: Godox SL150II, UL150, світлодіодні освітлювачі серії VL і т.д.
Неймовірно швидка установка. Завдяки простій і прочній конструкції цим софтбоксом дуже легко користуватися. Його можна розібрати або зібрати всього за кілька секунд, що забезпечує більшу мобільність використання.
Тканевые шторки (юбка) для більшого контролю  (покупається додатково).
 
 
 

Godox CS85D Collapsible Lantern Softbox 85cm - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Софтбокс З вигодами? Щоб не витрачати час на підбір Софтбокс, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Софтбокси Godox. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Aputure. Виникли при підборі Godox CS85D Collapsible Lantern Softbox 85cm Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Хмельницькому якомога швидше.