Godox CS65D Collapsible Lantern Softbox 65cm

Код товару: С000010557
Фото: Godox CS65D Collapsible Lantern Softbox 65cm

Очікується

Ціна: 2 851 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cферический Cофтбокс Godox Lantern діаметром 65 см
 
 
 
Розбірний ліхтар Godox CS65D ідеально підходить для створення м'якого та рівномірного світла, який поширюється у всіх напрямках, як у невеликому просторі, так і у великій студії. Завдяки куту розсіювання луча 270° цей софтбокс ідеально підходить для відеовиробництва, зйомки потокової трансляції в реальному часі та створення фільмів. Кріплення Bowens збільшує сумісність.
 
      
 
Оснащений кріпленням Bowens, софтбокс повністю сумісний з будь-якою спалахом або джерелом постійного світла з байонетом Bowens, наприклад: Godox SL150II, UL150, світлодіодні освітлювачі серії VL і т.д.
Неймовірно швидка установка. Завдяки простій і прочній конструкції цим софтбоксом дуже легко користуватися. Його можна розібрати або зібрати всього за кілька секунд, що забезпечує більшу мобільність використання.
Тканевые шторки (юбка) для більшого контролю (покупається додатково).
 
 
 

Godox CS65D Collapsible Lantern Softbox 65cm - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Софтбокси фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс за економною ціною? Щоб легко підібрати Софтбокс, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Софтбокси Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Rime Lite. З'явилися під час підбору Godox CS65D Collapsible Lantern Softbox 65cm Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототехніку отримаєте Івано-Франківську в швидкі терміни.