Godox AD-S85W софтбокс 85см для AD300Pro/AD400Pro/ML60

Код товару: С000010625
Фото: Godox AD-S85W софтбокс 85см для AD300Pro/AD400Pro/ML60

У наявності

Ціна: 3 682 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Godox AD-S85W це параболічно і глибокий октобокс у комплекті з сотою для спалахів Godox серії AD300PRO, AD400PRO, AD600PRO . Дана модель дозволяє з'єднуватися з імпульсним світлом без додаткових перехідників, що полегшує підбір насадки з контролю світла.
Присутність мобільності, яка присутня в октобоксі  Godox AD-S85W , що полягає у швидкій збірці парасолькового типу. Тобто лише одним натисканням за лічені секунди розкривається ця модель і так само складається.
Наявність білих розсіювачів дає можливість отримувати світло від моноблоку м'яким та розсіяним, а застосовуючи стільники отримувати максимально спрямоване світло.
Відмінністю від усіх моделей є наявність двох тканинних дифлекторів сріблястого та золотистого кольорів, що фіксують усередині круглого софтбоксу на липучки. Використовуючи їх ви будете отримувати світло від сріблястого максимально контрастним, жорстким і холодним, а із золотистою насадкою світло буде досить теплим застосовуваних у чуйних кадрах моделей.
Розмір цієї моделі у діаметрі становить 85 см.
У комплекті поставки передбачений щільний та якісний чохол для зберігання та транспортування.
 

Godox AD-S85W софтбокс 85см для AD300Pro/AD400Pro/ML60 - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Софтбокс за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Софтбокс, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Софтбокси Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад Puluz. З'явилися при покупці Godox AD-S85W софтбокс 85см для AD300Pro/AD400Pro/ML60 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Чернігові якомога швидше.