Godox 95 см октобокс с сотами (SB-FW95G)

Код товару: С000010628
Фото: Godox 95 см октобокс с сотами (SB-FW95G)

Нема в наявності

Ціна: 2 570 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox 95 см октобокс с сотами (SB-FW95G)
Софтбокс-восьмиугольник, диаметр 95см. Устанавливается на студийную вспышку с креплением тип BOWENS. В комплектации на данный софтбокс-октабокс предусмотрена съемная сотовая решётка, размер соты 5х5х5см. Сотовая решетка уменьшает рассеивание и уплотняет световой поток.
Великолепен для портретов, также увеличивает контраст при использовании на большем отдалении от модели при поясных портретах.
Софтбокс предназначен для работы с источниками импульсного и постоянного света (до 600 Дж). Создан из прочных материалов с высокой отражающей способностью. Октабокс можно складывать в сумку, удобную для переноски (в комплекте).

Godox 95 см октобокс с сотами (SB-FW95G) - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Софтбокси або інші елементи фотототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Софтбокс за доступною ціною. Щоб вам простіше було вибрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Софтбокси Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Rime Lite. З'явилися при покупці Godox 95 см октобокс с сотами (SB-FW95G) Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилку отримаєте Чернігові без затримок.