Godox SB-FW120 октобокс с сотами

Код товару: С000010621
Фото: Godox SB-FW120 октобокс с сотами

Нема в наявності

Ціна: 2 892 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox 120 см октобокс с сотами (SB-FW120)
Софтбокс-восьмиугольник, диаметр 120см. Устанавливается на студийную вспышку с креплением тип BOWENS. В комплектации на данный софтбокс-октабокс предусмотрена съемная сотовая решётка, размер соты 5х5х5см. Сотовая решетка уменьшает рассеивание и уплотняет световой поток.
Великолепен для портретов, также увеличивает контраст при использовании на большем отдалении от модели при поясных портретах.
Софтбокс предназначен для работы с источниками импульсного и постоянного света (до 600 Дж). Создан из прочных материалов с высокой отражающей способностью. Октабокс можно складывать в сумку, удобную для переноски (в комплекте).

Godox SB-FW120 октобокс с сотами - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Софтбокси А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Софтбокс за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Софтбокси Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Puluz. Виникли при виборі Godox SB-FW120 октобокс с сотами Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Слов'янське в необхідні терміни.