Godox CF-07 набір кольорових фільтрів

Код товару: С000010737
Фото: Godox CF-07 набір кольорових фільтрів

У наявності

Ціна: 240 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір з 7 кольорових фільтрів гелю для накамерних спалахів з високим світлопропусканням, стабільною колірною температурою, низькими втратами світлового потоку, легкою і міцною системою кріплення.

Застосовується для створення різних світлових ефектів. Кріплення за допомогою липучки універсальне та підходить до будь-якого камерного спалаху.

7 штук кольорові гелеві фільтри для світлових ефектів та корекції кольорів. Сумісний з більшістю моделей спалахів. Включає найбільший вибір популярних кольорів для управління світлом. Ви також можете використовувати комбінації цих фільтрів для значно більшої зміни кольору у світлі. Області застосування майже безмежні з цими квітами гелю, від крутих ефектів, які ви можете робити для фону, для поліпшення скінтону в портретах, корекції кольору або відповідності оточуючим, імітації різних видів світла, спеціальних ефектів, обману балансу білого і багато  іншого  !

Комплектація:

  • Тримач фільтра та гумова стрічка - 1 шт.
  • Кольоровий фільтр – 35 шт.

Godox CF-07 набір кольорових фільтрів - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Насадки на студійне світло А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Насадка з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Насадки на студійне світло Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Falcon. Якщо виникли під час вибору Godox CF-07 набір кольорових фільтрів Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Дніпропетровське в необхідні терміни.

Тип: кольоровий фільтр
Кольори: жовтий; червоний; синій; 1/2CTO/1/2 CT Помаранчевий, 1/4 CTO/1/4 CT Помаранчевий, зелений
Кількість кольорів: 7 кольорів
Загальна кількість: 35 шт (5 шт. кожного кольору)