Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

Код товару: С000010731
Фото: Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

У наявності

Ціна: 1 481 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Шторки тканинні Godox SS-85 призначені для обмеження та перерозподілу світлового потоку, що формується сферичним софтбоксом CS85D.

Знімні 4-секційні шторки можна прикріпити з будь-якої сторони софтбоксу, обертаючи шторками софтбокс можна позбутися небажаного засвічення або сконцентрувати світло у певному напрямку.

 

 

Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Софтбокс за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Софтбокси Godox. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Puluz. Виникли при виборі Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Доставка проводиться Нікополі без затримок.