Godox AK-R25 адаптер

Код товару: С000011899
Фото: Godox AK-R25 адаптер

У наявності

Ціна: 398 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Адаптер Godox AK-R25 дозволяє встановлювати проекційну насадку Godox AK-R21 на компактні акумуляторні спалахи та накамерні спалахи Godox із прямокутною імпульсною головкою.
 
Він сумісний з такими пристроями як Godox Wistro AD200/AD200Pro, спалахи накамерні з прямокутною головкою Godox Ving V860II / V860III і Godox ThinkLite TT685 / TT685II.
 
Проекційна насадка, встановлена на спалах, може обертатися всередині адаптера на 360 °, щоб кут повороту проекції можна було змінювати так, як цього вимагає авторський задум. На адаптер кріплення нанесена градусна розмітка, що спрощує налаштування проекції.
 
У нижній частині корпусу адаптера розташована заставна гайка з різьбленням 1/4'', що дозволяє закріпити спалах з адаптером і насадкою на освітлювальній стійці, штативі або іншому тримачі з відповідним різьбленням.
 
 

Godox AK-R25 адаптер - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Насадка за доступною ціною. Щоб не витрачати час на підбір Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Насадки на студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Bowens. Якщо виникли при купівлі Godox AK-R25 адаптер Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товар можна отримати в Тернополі своєчасно.

Обʼємна Вага Упаковки - 0.12 кг

Габарити упаковки - 12 × 5 × 4 см

Виробник - Godox

Тип - Спот / Тубус

Країна-виробник товара - Китай

Вага упаковки - 0.12 кг