Hyundae Соты для рефлектора 30° 165мм

Код товару: К000000882
Фото: Hyundae Соты для рефлектора 30°  165мм

Нема в наявності

Ціна: 764 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Не дає відображення у бік об'єктива і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Опис Соти Hyundae Photonics 30° 165мм
 
 
Сота Hyundae Photonics 30° є металевою дрібнокомірчастою сіткою, закріпленою в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку з кутом 30°.
 
Сота Hyundae Photonics 30° застосовується для створення контрового світла в умовах фотостудії, оскільки не дає відображення у бік об'єктиву і дозволяє обходитися без шторок та затінювачів, а також для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, дає пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 
Випускається у трьох розмірах для рефлекторів з діаметром 165 мм, 210 мм та 330 мм.
 
 
 

Hyundae Соты для рефлектора 30° 165мм - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Насадка за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Hyundae і Ви побачите всі необхідні Насадки на студійне світло Hyundae. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Arsenal. З'явилися при виборі Hyundae Соты для рефлектора 30° 165мм Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Дніпрі якомога швидше.

Назва товару
Соти Hyundae Photonics 30 ° 165мм
Виробник
Hyundae Photonics
Тип
стільники