Mircopro EB-068

Код товару: С000009326
Фото: Mircopro EB-068

У наявності

Ціна: 2 390 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Быстрораскладной софтбокс для накамерных вспышек Mircopro Easy Box EB-068 диаметром 50см. Объединяет в себе простоту сборки и получение качественного освещения со вспышкой.

Софтбокс Mircopro має форму восьмикутника, в комплект також входить держатель для спалаху з можливістю регулювання по висоті і глибині установки пристрою. Держатель оснащений механізмом повороту по вертикалі і можливістю установки на студійну стійку. У комплект входять два дифузора для розсіювання і см'якшення світла, внутрішній і зовнішній. Дифузори можна використовувати, як одночасно так і по окремості, регулюючи жорсткість одержуваного освітлення. Без встановлених дифузорів софтбокс можна застосовувати у вигляді великого рефлектора. Внутрішня поверхня софтбокса має покриття сріблястого кольору з рифленою текстурою для максимальної світловіддачі, що особливо актуально для вспишек невеликої потужності. Вся конструкція в зборі має вагу більше одного кілограма, забезпечуючи тим самим легкість при тривалій роботі.

Цей тип софтбоксів широко використовується у весільній, репортажній, виїзній фотографіях, зйомках подій або в домашніх фотографіях. Використовуючи софтбокс, можна отримати набагато більш виразне і якісне освітлення при зйомці з використанням зовнішньої спалаху! У комплект входить зручна сумка для зберігання і переноски софтбокса.

 

Mircopro EB-068 - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Софтбокси або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Mircopro І Ви побачите перелік з Софтбокси Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі фірми, наприклад Power Plant. З'явилися під час замовлення Mircopro EB-068 Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Кременчуці в швидкі терміни.