Mircopro EB-068

Код товару: С000009326
Фото: Mircopro EB-068

У наявності

Ціна: 2 390 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Быстрораскладной софтбокс для накамерных вспышек Mircopro Easy Box EB-068 диаметром 50см. Объединяет в себе простоту сборки и получение качественного освещения со вспышкой.

Софтбокс Mircopro має форму восьмикутника, в комплект також входить держатель для спалаху з можливістю регулювання по висоті і глибині установки пристрою. Держатель оснащений механізмом повороту по вертикалі і можливістю установки на студійну стійку. У комплект входять два дифузора для розсіювання і см'якшення світла, внутрішній і зовнішній. Дифузори можна використовувати, як одночасно так і по окремості, регулюючи жорсткість одержуваного освітлення. Без встановлених дифузорів софтбокс можна застосовувати у вигляді великого рефлектора. Внутрішня поверхня софтбокса має покриття сріблястого кольору з рифленою текстурою для максимальної світловіддачі, що особливо актуально для вспишек невеликої потужності. Вся конструкція в зборі має вагу більше одного кілограма, забезпечуючи тим самим легкість при тривалій роботі.

Цей тип софтбоксів широко використовується у весільній, репортажній, виїзній фотографіях, зйомках подій або в домашніх фотографіях. Використовуючи софтбокс, можна отримати набагато більш виразне і якісне освітлення при зйомці з використанням зовнішньої спалаху! У комплект входить зручна сумка для зберігання і переноски софтбокса.

 

Mircopro EB-068 - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Софтбокси або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Софтбокс за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Mircopro І Ви побачите перелік з Софтбокси Mircopro. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Rime Lite. Виникли при замовленні Mircopro EB-068 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Полтаві у стислі строки.