Mircopro EB-068

Код товару: С000009327
Фото: Mircopro EB-068

Нема в наявності

Ціна: 2 990 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Оригінальна конструкція дозволяє швидко складати і розкладати софтбокс як звичайний фотозонт, а металеві спиці тримати форму виробу і не дозволяє йому деформуватися за час при активній експлуатації. Механізм фіксації спиц в робочому положенні передбачає самопроизвольное складування під час роботи. Проста регулювання з подвійною металевою направляючою і надійною фіксацією дозволяє використовувати будь-які спалахи, призначені для установки на гарячий башмак.

Софтбокс має форму шестигранника і оснащений додатковим розсіювачем для створення природної світло-теневої картини при фотозйомці. Також в комплекті є знімні соти для портретної фотографії. Зручна пластикова ручка і невелика маса роблять його незамінним аксесуаром при зйомці в нічних клубах, вечірках і т.д. п. При наявності кількох софтбоксов можна організувати портативну студію. Софтбокс легко упаковується в невеликий циліндричний чехол (в комплекті) зі зручною ручкою для перенесення.

 

Mircopro EB-068 - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Софтбокс за вигідною ціною? Щоб максимально просто вибрати Софтбокс, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами з'явиться Софтбокси Mircopro. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Puluz. Якщо з'явилися при купівлі Mircopro EB-068 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари отримаєте Ужгород в потрібні терміни.

Комплект поставки:
 
  • швидкоскладаючий октобокс: 1шт;
  • сота: 1шт;
  • кріплення для установки спалаху і окобоксу:1шт;
  • сумка:1шт.