Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm

Код товару: С000010556
Фото: Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm

У наявності

Ціна: 3 356 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Октобокс Godox SB-GUE95 модифікатор для студійного світла, має круглу форму розміром 95см, розпростертий байонет Bowens дозволяє встановити його на великий ряд освітлювачів таких виробників, як: Godox, Mircopro, Visico, Jinbei, Rime Lite, Arsenal. Використовуючи його в роботі, ви отримаєте м'яке освітлення неважливий імпульсний світло у вас або постійний. А так же відмітимо, що передає красивий круглий блиск в очах моделі в портретній зйомці. 

Але що може бути зручніше для фотографа або оператора у фото аксесуарах, якщо він працює на виїзді? Звичайно ж мобільність, яка присутня в цій моделі, включається в швидку збірку зонтичного типу. То є тільки одними натисками в раховані секунди, ця модель розкривається і таким же чином складається. В комплекті поставки передбачений щільний і якісний чехол для зберігання і транспортування.
 
 
            
 
 
 
 
 

Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Софтбокс на кращих умовах. Щоб легко підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Софтбокси Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Godox. Якщо виникли під час вибору Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm Запитайте наших професіоналів. Товар можна отримати в Полтаві в швидкі терміни.