Godox Софтбокс Easy 50х50 + держатель S-type (SFUV5050)

Код товару: С000011585
Фото: Godox Софтбокс Easy 50х50 + держатель S-type (SFUV5050)

У наявності

Ціна: 1 783 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс Godox Easy Box - це компактний софтбокс з тримачем для накамерных спалахів з можливістю установки на стійку або штатив. Ідеально підходить для фотозйомки в невеликій фотостудії і на виїзді.
 
Переваги :
Внутрішня поверхня софтбокса з срібним покриттям.
Завдяки наявності двох дифузорів, внутрішнього і зовнішнього, вихідний світловий потік дуже м'який, створює приємні тіні на об'єкті зйомки.
Софтбокс Godox Easy кріпиться до спалахів інноваційним тримачем для накамерных спалахів Godox S-type. Корпус спалаху фіксується всередині кільця спеціальним гвинтовим затиском. Такий простий і надійний спосіб фіксації за принципом "лещат" дозволяє використовувати софтбокс з абсолютно будь-спалахом будь-якого виробника.
Софтбокс Godox Easy дуже компактний, швидко складається за принципом відбивача в легку і зручну сумку.
Софтбокс Godox SFUV5050 (50х50 см) быстроскладной, призначений для формування м'якого розсіяного освітлення без різких тіней і відблисків. Являє собою конструкцію з відбивача, розсіювача і кронштейна для установки спалаху. Срібляста відображає тканина забезпечує рівномірну засвічення розсіювача, який у свою чергу, завдяки великій поверхні, пом'якшує формуються тіні.
 
Пластиковий кронштейн дозволяє нахиляти, обертати і зафіксувати софтбокс в будь-якому положенні. Фіксація нахилу здійснюється за рахунок рукоятки з храповим механізмом. Кільце кронштейна встановлюється під пружні стінки софтбокса, таким чином, на кронштейні він тримається за рахунок пружного матеріалу самого софтбокса.
 
Кронштейн встановлюється на стійку з стандартним кріпленням (5/8"). Для надійної фіксації на стійці в кронштейні передбачена застава алюмінієва втулка з притискним фіксуючим гвинтом. Голова спалаху фіксується в кронштейні майданчиком з гвинтом. Фіксуюча майданчик оснащена гумовою накладкою, що забезпечує збереження спалаху від подряпин.
 
Байонетне кріплення Bowens дозволяє використовувати широкий спектр аксесуарів, таких як портретні тарілки, стрипбоксы, октабоксы і багато інших. На кріпленні є додатковий отвір для фотозонта.
 
Софтбокс легко і швидко розкладається (стінки розтягнуті на металевих пружних ребрах, розсіювач кріпиться на липучку), завдяки чому знайде застосування не тільки в студії, але і на виїзної зйомки. Ефективно використовується у всіх жанрах (репортаж, портрет, предметна зйомка та ін). Він має ряд переваг порівняно з іншими розсіювачами: велика ефективність за рахунок закритої конструкції, рівномірний по щільності світло.
 
- Для зберігання і перенесення софтбокс з кріпленням покладений в м'який нейлоновий чохол
 
 
 

Godox Софтбокс Easy 50х50 + держатель S-type (SFUV5050) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Софтбокси або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. З асортименту підберіть Софтбокс З вигодами? Щоб запросто підібрати Софтбокс, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і перед вами будуть Софтбокси Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Power Plant. Якщо з'явилися при купівлі Godox Софтбокс Easy 50х50 + держатель S-type (SFUV5050) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Одесі у стислі строки.

Модель

Софтбокс Godox SFUV5050 для камерних спалахів

Тип освітлювача

Накамерная спалах

Багнет

Bowens

Розмір, см

50 х 50

Вага з чохлом для зберігання, кг

1.05