Rime Lite Софтбокс стріп 50х100 см

Код товару: С000010703
Фото: Rime Lite Софтбокс стріп 50х100 см

У наявності

Ціна: 5 293 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Rime Lite 50х100 см – це модифікатор світла, який встановлюється на студійний освітлювач, закрита конструкція софтбоксу дозволяє уникнути небажаних відблисків та втрат світлового потоку.
При використанні дифузорів ви отримуєте рівномірне та розсіяне світло, що дає зображенню прекрасну текстуру та «об'єм». Передній екран софтбоксу втоплений, утворюючи чорну облямівку, що дозволяє отримати чіткі межі світлового переходу на об'єкті зйомки. Зручне кріплення на липучках та дюралюмінієві дуги гарантують швидке складання та встановлення софтбоксу.
Софтбокси Rime Lite у комплекті мають байонет типу Bowens, але якщо ваше джерело світла має іншу систему кріплення для аксесуарів з контролю світла, вам варто лише купити потрібний адаптер. Наявність чохла забезпечує комфортне зберігання, а так само зручність при транспортуванні якщо ваша зйомка за межами стін студії.

Rime Lite Софтбокс стріп 50х100 см - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Софтбокси або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Софтбокс з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите доступні для замовлення Софтбокси Rime Lite. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Rime Lite Софтбокс стріп 50х100 см Питання можна задати нашим фахівцям. Доставка проводиться Слов'янське найшвидше.

Вид: жароміцний;
Тип: прямокутний;
Внутрішнє покриття: срібло;
Розсіювач: білий;
Байонет: Bowens;
Розмір: 50х100см.