Heliopan 82mm Pol Circular SH-PMC Slim

Код товару: 14595
Фото: Heliopan 82mm Pol Circular SH-PMC Slim

У наявності

Ціна: 5 353 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Високоякісний поляризаційний світлофільтр у тонкій оправі із системою мультипросвітлення SH-PMC, що включає водовідштовхувальний шар.

Поляризаційні світлофільтри виконані із спеціального оптичного скла з унікальною пропускною здатністю. Вони затримують відбиті промені, які при відображенні від деяких поверхонь поляризуються, при цьому насичуючи кольори. Відбиття від металевих поверхонь поляризатори не затримують.

Звичайні сфери його застосування - це звичайно ж зйомка пейзажів, коли поляризаційний світлофільтр насичує колір неба, робить яскравими дахи будинків, вода стає прозорою... видно дно і плаваючих рибок. Також зйомка крізь скла, зйомка листя і трави, які також досить сильно схильні до ефекту впливу відбитих променів.

Heliopan 82mm Pol Circular SH-PMC Slim - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр за економною ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Heliopan і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Heliopan. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Kenko. З'явилися під час підбору Heliopan 82mm Pol Circular SH-PMC Slim Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Доставка проводиться Дніпрі якомога швидше.