Pentax HD D FA 645 90mm f/2.8 ED AW SR (22210)

Код товару: С000001916
Фото: Pentax HD D FA 645 90mm f/2.8 ED AW SR (22210)

У наявності

Ціна: 219 878 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  • Світлосильний об'єктив для репортажної, макро та інших видів зйомки
  • Вбудована система оптичної стабілізації Shake Reduction
  • Пило - вологонепроникна конструкція
  • Фірмове покриття, що просвітлює HD і Aero Bright
  • Низькодисперсні ED елементи в оптичній схемі
  • Вбудований фокусувальний мотор
  • Механізм швидкого переходу до ручного фокусування Qick-Shift

Завдяки PENTAX HD - новітньому, висококласному багатошаровому оптичному покриттю - і вбудованому в оптичну схему оригінальному інноваційному механізму стабілізації зображення PENTAX SR (Shake Reduction), цей довгофокусний об'єктив забезпечує отримання яскравих, насичених кадрів, що робить його ідеальним для , жанрової та репортажної фотографії.

Насичене зображення, ідеальне для портретів

Нове HD покриття та покриття Aero Bright

В об'єктиві використовується найновіше, висококласне багатошарове оптичне покриття HD Coating*. Порівняно зі звичайним багатошаровим просвітленням, нове покриття має більш високе світлопропускання, що разом зі зниженим відображенням гарантує отримання різких та чітких знімків без перевідбиття та відблисків, навіть у складних умовах, наприклад, при контровому світлі. Поєднання цього покриття з фірмовим висококласним покриттям PENTAX Aero Bright** дозволяє покращити світлопропускання та знизити переотраження променів.

* HD (High Definition) - це здатність об'єктива створювати зображення, яке характеризується чистотою, чіткістю, високою роздільною здатністю та реалістичністю.

** Створене PENTAX дане оптичне покриття розроблене з використанням нанотехнологій. Використовуючи аерогель діоксиду кремнію з рівномірною пористою структурою (як базовий матеріал), це покриття забезпечує чітке, високоякісне зображення і демонструє видатні антивідблиски в широкому діапазоні довжин хвиль.

Механізм оптичної стабілізації Shake Reduction

Це перший об'єктив із вбудованим у нього найновішим механізмом оптичної стабілізації PENTAX SR (Shake Reduction). Цей механізм компенсує тремтіння камери з ефективністю до 3,5 ступенів експозиції і фотограф може бути впевнений, що отримає різкі та чіткі кадри без використання спалаху, наприклад, при недостатньому освітленні або веденні зйомок на заході сонця.

Пилозахищена погодостійка конструкція

Будучи новою моделлю в серії AW (All Weather), цей об'єктив має надійну пилозахищену та погодостійку конструкцію. 11 спеціальних ущільнень ефективно запобігають потраплянню пилу та вологи всередину. Встановивши об'єктив на камеру PENTAX 645D, фотограф отримає міцний і надійний інструмент, який чудово працюватиме в найскладніших умовах - під час дощу та туману, в місцях, де можливе попадання на техніку водяних бризок або водяної суспензії.

Новий дизайн серії HD

Новий об'єктив успадковує традиційні елементи дизайну середньоформатної оптики PENTAX, такі як характерна насічка на кільці фокусування та металеві кільця. Червона смуга у передній частині кільця фокусування дозволяє візуально виділити лінію оптики PENTAX HD та підкреслити її винятковість.

Інші особливості

  • Система Quick-Shift для моментального перемикання в режим ручного фокусування після автофокусування камери сфокусувався на об'єкті.
  • Захисне волого- та брудовідштовхувальне покриття SP (Super Protect), нанесене на передню лінзу об'єктива для легкого очищення від пилу та забруднень.
  • Заокруглена діафрагма для отримання м'якого, гарного розмиття заднього плану та зменшення ефекту зірочок навколо точкових джерел світла.

 

 

Pentax HD D FA 645 90mm f/2.8 ED AW SR (22210) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Об'єктив вигідно? Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Pentax І Ви побачите перелік з Об'єктиви Pentax. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при купівлі Pentax HD D FA 645 90mm f/2.8 ED AW SR (22210) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Слов'янське у стислі строки.

Тип об'єктиву
фікс
за напрямку
портретний
Система
Pentax
Фокусне відстань
постійне
Фокусне відстань
90 мм  / 71 мм (35мм еквівалент) /
Значення світлосили
f/2.8
Кути огляду
34°
мін. діафрагма
22
Мінімальна дистанція фокусування
0.41 м
максимальне збільшення
0.5
Можливість макрозйомки
Байонет (кріплення)
Pentax 645
Привід автофокусування
Відсутнє
Привід автофокусування (викрутка)
Стабілізація зображення
 / Shake Reduction /
Конструкція (елементів/груп)
11 елементів у 9 групах
Кількість пелюсток діафрагми
9
Діаметр фільтра
67 мм
Габарити (діаметр/довжина)
111.6х90.5 мм
Вага
1040 г